Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma jött hozzánk először...

Ma jött hozzánk először kamasz fiam 15 éves barátnője, a fiam azt mondta neki úgy készüljön, hogy itt is alszik majd, ezt viszont mi szülők nagyon korainak tartjuk még. Hogy lehet ezt úgy megmondani a kislánynak, hogy ne legyen sértő?

Figyelt kérdés

jan. 18. 17:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
17%

Hetes vagyok. Nagyon egyetértek a nyolcassal és a kilencessel.

Igen, nem nevelnek! Csak nem tudom, miért nem. Mert ahhoz energia kell, fárasztó és lusták? Vagy gerinc is kell hozzá, és az sincs?

Miért félnek a gyerekeiktől?

Pont ezzel veszítik el a gyerekeik szeretetét, mert egy idő után pont ezek a gyerekek nem nézik a szülőt sz@rba se, lenézik.

jan. 18. 18:10
 12/33 anonim ***** válasza:
68%
A fiadé a ház, vagy mit fosol tőle? Ha nem tetszik neki, küld el őt is!
jan. 18. 18:11
 13/33 babyboom567 ***** válasza:
85%
Jah, az meg ha tényleg így hangzott el szó szerint hogy, "úgy készüljön, hogy itt is alszik",nagyon durva.Azzal a lendülettel vinném haza a kislányt,és határozottan elbeszélgetnék vele, hogy soha semmit sem kell megtennie,ha így utasítgatják, sem az én fiamnak se másnak.Mert ilyet csak irányításmániás gy.ökerek mondanak.Ha a fiad 15 évesen tényleg ezt mondta, sokkal súlyosabb dolgoknak néztek elébe,mint most egy ott alvás.
jan. 18. 18:12
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, amúgy agyf@szt kapok tőled, mi az, hogy ne legyen sértő?

Ismered a sértés fogalmát? Ha az anyját szidod, na, az sértő. Vagy ha a kinézetére teszel megjegyzést, az is az.

De ha ismerteted a ház szabályait, hogy hozzátok 15 éves lánykák nem jöhetnek aludni, főleg nem úgy, hogy nem ti, a ház tulajdonosai hívtátok meg őket, az nem sértés, hanem egyszerű tényközlés. Veheti házirendnek is, vagy aminek akarja.

jan. 18. 18:13
 15/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem is értem. Miért a kislanynak kellene megmondanotok?

A fiad találta ki, nem ő.

jan. 18. 18:19
 16/33 anonim ***** válasza:
68%

A saját gyereküktől rettegők pontoznak le engem? (7-es, 11-es és 14-es vagyok).

Mert ha igen, az nagyon szánalmas.

Ha meg nem ők, akkor szeretném tudni, hogy mi a gond a hozzászólásaimmal.

De ne az legyen az indok, hogy szegény fiú megharagszik, meg elég felnőtt már mind a 15 évével! Mert erre a baromságra válaszolni se fogok.

jan. 18. 18:22
 17/33 anonim ***** válasza:
92%
A fiammal közölném, hogy ő úgy készüljön, hogy a lány nem alszik itt. Ő majd közli a lánnyal, hogy nem a saját lakása, nem nagykorú, így nem ő dönt róla, ki alszik ott.
jan. 18. 18:50
 18/33 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem újkeletű, én anyám is ilyen szerencsétlen volt, amikor öcsémet kellett volna helyrerakni, pedig én 91-es vagyok.

Volt egy nője gimiben, folyton hozzánk járt hajat mosni, és nem értettem, anyám miért nem üvölti le a fejét, engem piti dolgokért is baxogatott folyton, vele meg ott kushadt, hogy jajj. Végül én mondtam, hogy dugasd már magad otthon, mert egy másfél szobás lakásunk volt, és nélküle is kényelmetlen, hiányzik oda, mint egy hátbaverés.

Ha a fiam ezzel állítana haza, már az ajtóban kiraknám mindkettőt.

jan. 18. 20:01
 19/33 anonim ***** válasza:
22%
Mi ez a sok gyereket utaló ember. Egy rendes szülő örülne, ha fia hazahoznà a barátnőjét és nyugisan tudnak szexelni.
jan. 18. 20:02
 20/33 anonim ***** válasza:
27%
19. Örülnék én is, ha a fiam hazahozná a barátnőjét, és nyugisan tudnék szexelni vele. Mármint nem a fiammal.
jan. 18. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!