Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Válaszolsz? Csak ugy kiváncsis...

Válaszolsz? Csak ugy kiváncsiságbol (? )

Figyelt kérdés

1,mit hordasz a táskádba amikor sulis táskéba ?

2.mikor pakolod be reggel vaghy este?

és a ruhád kikészited este?

2010. nov. 7. 14:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
55%

1) Tankönyvek (általában szelektálok,hogy mit viszek,mert van olyan órám ahol sosem vagy ritkán használjuk a könyvet - az meg nem érdekel,ha egy hónapban 1x nincs ott a könyvem mikor kellene),füzetek,írólap,ellenőrző,tolltartó (vonalzó,tollak,ceruza,radír,hibajavító,5 színű szövegkiemelő,körző),számológép.Ezenkívül,amit plusszba viszek:ennivaló,innivaló,fésű,zsepi,pénztárca,igazolványok,neszeszer(korrektor,spirál,labello,fültisztitó,deo,esetleg parfüm és hajgumi),lakáskulcs,tampon + gyógyszer,meg ha szükséges esernyőt.

Huuu,most figyelem mennyi mindent hordok magammal:D

2) Az életem ezen része az esetek 99%-ban úgy néz ki,hogy este bepakolok,mert reggel mindig sietek,hogy elkészüljek.Általában nagyon sietek,hogy ne késsem le a buszt,aztán a buszmegállóban idegeskedek,mert már megint késik a busz én pedig rohantam,hogy elérjem.Úgyhogy este szoktamb bepakolni,reggel csak meg van-e minden és elteszem az enni- innivalót:)

Általában este kikészítem,hogy mit veszek fel másnap,ennyivel is előrébb leszek reggel - gondolom én.Aztán reggel az időjárástól,kedvemtől függően még variálok,hogy mit vegyek fel.Ilyenkor szokott kint lenni a székemen,asztalomon kb. 3-4 váltás ruha,mert addig válogatok,hogy a végén rohanok a fürdőbe stb. és nincs időm elpakolni:D

15/L

2010. nov. 7. 19:50
 22/46 anonim ***** válasza:

tolltartó, 1-2max 3 füzet meg néha tesicucc

este megcsinálom és reggel csak berakom

igen kikészítem vasárnap este aztán meg hétközbe lerakom az aztalra

2010. nov. 7. 19:55
 23/46 anonim ***** válasza:
17_f
2010. nov. 7. 19:55
 24/46 anonim ***** válasza:

1.) Csak azt ami tényleg fontos. -Így is nehéz a táskám :S

2.) Változó. De legtöbbször este.

3.) Nem.

13/L

2010. nov. 7. 20:10
 25/46 anonim ***** válasza:

1. könyvek, füzetek, tolltartó, innivaló, kaja, zsepik, fülhallgató kb ennyi

2. este szoktam mindent kivéve a kaját meg az innivalót :D

3. kiszoktam ha nem felejtem el

2010. nov. 7. 20:34
 26/46 anonim ***** válasza:

1)Legszívesebben az egész szobámat magammal cipelném, de mivel nem férne bele a táskámba: ellenőrző, füzetek, pár tankönyv, tolltartó, egy százas zsepi, betét, tampon, gyógyszer, rágó, ragasztó, olló, szendvics, egy kisebb üveg, pénz, bérlet+iratok, aktuális olvasmányom, váltófelső, sapka, dezodor, fésű, hidratáló krém, körömcsipesz, körömreszelő, számológép, mobil, esernyő (bár sose használom), kulcsok, öngyújtó, hajgumi, izomlazító.

2)Általában este, de most semmi kedvem hozzá, majd hajnalban megcsinálom.

3)Néha. Bár ez arra ösztönzi a szemeimet, hogy már éjjel 3-kor kipattanjanak, és ne tudjam újra, huzamosabb időre lecsukni őket, szóval ilyenkor korán kelek és azonnal fel is öltözöm. Ha meg nem készítem elő, mit fogok felvenni, akkor reggel fél órán keresztül tudok a nyitott szekrény előtt ácsorogva arra várni, hogy a ruhák maguktól ugorjanak rám.

2010. nov. 8. 00:55
 27/46 anonim ***** válasza:

Hordani valamit, csak a táskámbaN tudok.

1. tankönyvek

zsepi

gyógyszer

betét

pénz

toll

kaja, innivaló

fésű

2. Este pakolok, a ruháimat szintén este készítem ki.

2010. nov. 8. 14:32
 28/46 anonim ***** válasza:

1. könyvek,füzetek,tolltartó,zsepi,fésű,telefon füles,bérlet,vonalzó,körző

2. mindig este :D

3. mindig reggel

2010. nov. 8. 16:17
 29/46 anonim ***** válasza:

1.könyvek,füzetek,inni,kaja,zsepi,fésű,csoki(L)(L)xD

2.este

3.igen :)

2010. nov. 8. 17:28
 30/46 anonim ***** válasza:
ja és 13,5/L
2010. nov. 8. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!