Válaszolsz? Csak ugy kiváncsiságbol (? )
1,mit hordasz a táskádba amikor sulis táskéba ?
2.mikor pakolod be reggel vaghy este?
és a ruhád kikészited este?
1: mindenes mappa (a könyveket, füzetek otthagyhatjuk a suliban), tolltartó, tűfilcek, kaja, innivaló, pénztárca, bérlet, lakáskulcs, tükör, fésű, labello
2: este
3: mindig kiválasztom mert fél7kor indulnom kell a suliba :(
12,5/L
1.
könyvek, füzetek, tolltartó -> alap dolgok
kaja, innivaló -> ellátmány
bérlet, pénztárca, MP3, telefon, fésű, papírzsepi, parfüm, korrektor -> szintén alap, bár néha nélkülözhető dolgok ;=)
2.
este
néha igen, néha nem
ma 15:54 vagyok.
az 1.-nél kihagytam a kulcsot, betétet, hajgumit, dezodort, ajakbalzsamot :D
1. füles a telefonhoz, igazolványok, bérlet, egy darab füzet, egy mappa (egyetem), 2-3 toll, tampon, zsebkendő
2. sose veszem ki :D
3. nem, mindig indulás előtt 5 percel kapok magamra valamit
18/l
1. könyvek, füzetek, tolltartó, kaja, pija, csoki,
2. mikor hogy xD
3. nem mindig
1. Ami kell suliba :D
2. Reggel vagy este ha nem felejtem el.
3. Nem. Mert reggel úgy is más kedvem van és a ruháim ezeket tükrözik.
1. könyvek, füzetek, tolltartó, iratok, pénz, kulcs, mobil, kaja, zsepi, labello
2. reggel, este sosem tudom rávenni magam
3. nem
1., tankönyvek, füzetek, tolltartó (rotringok, tollak, vonalzó, körző), papírzsebkendő, telefon
2., este pakolom be, általában 8 óra körül, azaz közvetlen tanulás után
általában nem készítem ki, de ez attól függ, hogy mennyire vagyok fáradt
1.) Füzetek, ha nagyon kell akkor könyv, tolltartó telepakolva mindenféle hasznos és haszontalan dologgal (kék,zöld, piros, fekete tollak, ceruzák, 4-5 szövegkiemelő, hibajavító, radír, faragó, kis parfüm), tízórai, innivaló, számológép, 2 kis notesz, papírzsebkendő, betét, mp4 lejátszó, pénztárca, benne az igazolványokkal.
2.) Este pakolok be, megtörtént már hogy csak reggel sikerült,a cuccaim fele otthon maradt. Azóta csak este pakolok.
3.) Reggel választom ki.
1:kaja, inni, könyvek,füzetek, smink cucc, parfüm, zsepi, bérlet, pénztárca, toll
2: reggel
3: van h. este eltervezem miközbe fekszem az ágyba, és reggel azt huzom fel...de van hogy reggel döntöm el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!