Miért ilyen irigyek a többiek?
Figyelt kérdés
Az,a lényeg,hogy a TOP 3 ban benne vagyok, az átlagommal. Ha valahová menni kell viszont meg kell küzdek,hogy ott legyek, devan akarat erőm és végigcsinálom. Erre fel ma a fejemhez vágják,hogy akárhová kell menni vagy bármi hisztizek, amikor nem igaz, csak ha nem vagyok ott rosszul esik...mert ott lenne a helyem nekem is. De amiért nem nyápickodok pár személlyel együtt és nem bőgök annyit,hanem kitartóan ha kell ordítok is:D De ott vagyok..és ezt mások hisztinek nevezik:( Annyira rosszul esik,hogy sokan ezt mondják nekem:( Mit tegyek,hogy felse vegyem? Annyira nehéz!
Köszönöm a válaszokat:(
2010. nov. 5. 17:43
11/13 anonim válasza:
Ezek a barátságok felszínes,netán érdekbarátságok,és semmi többek!Hidd el,majdha találsz IGAZI barátokat,akkor nem lesz ez..;D És hát hogyismondjam..1 évbe ha egyszer-kétszer sírva fakadsz,vagy hisztizel,az már nagyon is jó.Én most lettem középiskolás ebben a tanévben,és 1 hónapon át(egész szeptemberben) mikor hazaértem akkor délután 4 órától délután 5-ig üvöltöttem-ezt úgy értve,hogy sikítottam.És nem!Nem állítottak le anyámék!Mert jólesett..:) és látták rajtam,hogy ennek ki kell jönnie!Ne félj kimutatni az érzéseidet!Abszolút pozitív hatást fog gyakorolni az egész életedre.Ahogy az enyémre is gyakorol.:D
12/13 A kérdező kommentje:
Csak az zavar ha egy éveb 2x 3x kiakadok asuliba valamiért de általában olyankor küdök,hogy változzon meg, már én vagyok a hisztis. De olyanok mondják,akik közel sem járnak ott ahol én...És NEM is ismernek!Tehát jó esetben: Szia,Szia, vagy még annyi sincs. És ha valamit meghallanak,akkor én vagyok a hisztis...
2010. nov. 6. 07:04
13/13 anonim válasza:
hISZTIS VAGY ÉS KÉSZ.fOGADD EL A TÖBBIEKKEL MEG NE TÖRŐDJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!