Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen irigyek a többiek?

Miért ilyen irigyek a többiek?

Figyelt kérdés

Az,a lényeg,hogy a TOP 3 ban benne vagyok, az átlagommal. Ha valahová menni kell viszont meg kell küzdek,hogy ott legyek, devan akarat erőm és végigcsinálom. Erre fel ma a fejemhez vágják,hogy akárhová kell menni vagy bármi hisztizek, amikor nem igaz, csak ha nem vagyok ott rosszul esik...mert ott lenne a helyem nekem is. De amiért nem nyápickodok pár személlyel együtt és nem bőgök annyit,hanem kitartóan ha kell ordítok is:D De ott vagyok..és ezt mások hisztinek nevezik:( Annyira rosszul esik,hogy sokan ezt mondják nekem:( Mit tegyek,hogy felse vegyem? Annyira nehéz!

Köszönöm a válaszokat:(

2010. nov. 5. 17:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Miért nem írtok:(?
2010. nov. 5. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Te tényleg hisztis vagy . :=/
2010. nov. 5. 18:17
 3/13 A kérdező kommentje:

Inkább nem az hisztis aki minden hülyeségért bőg,ne haragudj?!

Én pedig egy éve 1x max.2x ...De aki ezt csinálja minden héten 1-2x azt nem nevezik bezzeg hisztisnek:S

Én meg szimplán kitartó vagyok. A barátaim szerint sem vagyok hisztis:S De akik nem is ismernek azok meghallják olyanoktol akikkel nem vagyok valami jobnan és indul apletyka:(

2010. nov. 5. 18:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Am ez a nagyon akaromos dolog évben max.3 van.... De ebben az évben még jobbab tanulok és akkor nem lesz remélem szükséég...
2010. nov. 5. 18:54
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Több féle hiszti létezik. Van aki sír, van aki befordul, és duzzog amíg az nem lesz amit ő akar, és van, aki ordít, csapkod, "csakazértismegcsinálom" felkiáltással. És van aki ezeket egyszerre produkálja. És igen, hisztis vagy. (Tudod, a 120 kg-s nőnek is azt mondja a férje, h "karcsú és csinos vagy drágám," ha szereti.) Amúgy meg tudom érteni az osztálytársaidat. Rohadtul irritáló tud lenni egy ilyen-olyan hisztiroham, csak azért, mert nem vagy ott valahol.
2010. nov. 5. 19:05
 6/13 A kérdező kommentje:
De ez nem hiszti roham!Hanem csupán nagyonakarom,s ha nem sikerül mint mindenki másnak persze,hogy rosszul esik.Még van pár ilyen az osztályban,mint én,de ők ezek a most nem szólok hozzás 1hétig és egész délután sírok tipusok...Én meg Ugyteszek ha nem sikerül is,mintha minden oké lenne...de nem épp az,de nem fogok fél délelőtt bőgni...És azt az ordibálást se épp na most egész napos ordításra értsétek...Hanem ha valamiben nincs igaza valakinek ...megmondom.. és a másikc saj nem meri megmondani hanem inkább bőg...De most nehogy azthidjétek,minden nap ...veszekedünk..hanem egy évben 2x-3x midnenkivel előfordul. Csak az bánt,hogy ezek acsajok,mind a parancsolgatásukról és ha valami nem csinálsz ahogy én akarok akkor te nem vagy abarátnőm tipusok..és én nagyjábol mindenkivel jol vagyok de mégiss..De mind1. Szerencsére vannak olyanok akik nem pletykálnak olyan dolgokat amik nem igazak...Azért köszönöm aválaszokat....:S
2010. nov. 5. 19:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért siettem:DDe azért rem,élem megértettétek alényeget:D
2010. nov. 5. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor le kell őket sz@rni magasról. Nem tetszik neki valami, elkezd bőgni, hadd bőgjön.
2010. nov. 5. 20:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Próbálkozom kissebb nagyobb sikerekkel.:D
2010. nov. 5. 20:11
 10/13 A kérdező kommentje:
És néha persze nekem is eltörik a mécses.. De nem szinte minden héten,hanem egy évben 2x, 3x ...
2010. nov. 5. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!