Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimis (16 éves) lányok szülei,...

Gimis (16 éves) lányok szülei, engeditek a gyereket körmöshöz járni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

És mennyibe kerül ez havi szinten?

Én nagyon odzkodom tőle, de már többször téma volt, hogy szeretne. Gyönyörű saját körme van, és teljes itthoni szettje is akár az építéshez is. Elég sokat invesztaltunk már ebbe.

nov. 17. 19:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17 persze-persze el is hiszem. Szánalmas.
nov. 21. 22:28
 22/25 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣ezért van ennyi idióta a földön!remélem az orvosoknak sem hiszel mivel csak ezt tanulták!
nov. 22. 05:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Azért egy orvos más mint egy mezei körmös 🙂
nov. 22. 21:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát nálad mindkettő többet ér🤣
nov. 23. 06:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem anno 14 évesen volt épített műkörmöm - nem lett hosszú távú gondja a körmeimnek tőle (sőt mivel körömrágás miatt lett, még segített) és eminens jótanuló jókislány voltam. Amíg nem ez a műkarom nagyság, visszafogott, nem ízléstelen dollárjeles flitteres undormány, én engedném.
nov. 26. 09:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!