Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimis (16 éves) lányok szülei,...

Gimis (16 éves) lányok szülei, engeditek a gyereket körmöshöz járni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

És mennyibe kerül ez havi szinten?

Én nagyon odzkodom tőle, de már többször téma volt, hogy szeretne. Gyönyörű saját körme van, és teljes itthoni szettje is akár az építéshez is. Elég sokat invesztaltunk már ebbe.

tegnap 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

A szolid (egyszínű, max pici díszítéssel, vagy francia) géllakkot engedem -3-4 hetente 7000. Építettet nem engednék, de nem is akar hál istennek.

Ha meg tudná otthon csinálni, de nem akarja, eladnám a szettet. A körmösöm is körmöshöz jár mert gyorsabban végez így.

tegnap 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az a bajom, hogy ő szolid épített körmöt "akar". A sima géllakkal már kiegyeznék én is.
tegnap 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Hát nem ördögtől való az épített. Nyilván nincs hosszú körme azért akár építést.
tegnap 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
De. Nagyon hosszú, erős, egészséges saját körmei vannak.
tegnap 19:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért van építő szettje is, mert egyrészt ki akarta próbálni magát a készítést, másrészt ha valami miatt letörik az egyik saját körme, akkor ne kelljen rövidre vágni az összeset, hanem akkor azt az egyet gyönyörűen meg tudja csinálni, hogy a többihez igazodjon.
tegnap 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Hát Én egy S-M körmöt engednék. Nagyobbat nem. Ezt a világot éljük. Ha meglátja bàrki a lànyodon nem fogja azt mondani ez egy k****. Mert már nàla fiatalabbaknak is van. De persze te tudod. Hallgass a megérzésedre/szívedre
tegnap 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!