Gimis (16 éves) lányok szülei, engeditek a gyereket körmöshöz járni?
Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
És mennyibe kerül ez havi szinten?
Én nagyon odzkodom tőle, de már többször téma volt, hogy szeretne. Gyönyörű saját körme van, és teljes itthoni szettje is akár az építéshez is. Elég sokat invesztaltunk már ebbe.
A szolid (egyszínű, max pici díszítéssel, vagy francia) géllakkot engedem -3-4 hetente 7000. Építettet nem engednék, de nem is akar hál istennek.
Ha meg tudná otthon csinálni, de nem akarja, eladnám a szettet. A körmösöm is körmöshöz jár mert gyorsabban végez így.
Igen, nekem is akkor lett először.
Nem engedtek addig semmit a szüleim, se hajfestés, se piercing, se + egy lyuk a fülbe.
De a + egy lyukat magamnak szúrtam titokban, megszegve a szabalyokat 😃😣
A többit nem , de nem is bántam meg mert a mai fejemmel nézve tuti egy csunya piercinges mama lennék 🙂🙂🙂🙂
16 a lányom, engedem neki. Ő itthon csinálja magának. Az alapanyagokat magának veszi. Abba az egybe szólok bele, hogy Minőségi alapanyagot használjon, ne no name-t.
Építi, kb L méretet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!