Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimis (16 éves) lányok szülei,...

Gimis (16 éves) lányok szülei, engeditek a gyereket körmöshöz járni?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

És mennyibe kerül ez havi szinten?

Én nagyon odzkodom tőle, de már többször téma volt, hogy szeretne. Gyönyörű saját körme van, és teljes itthoni szettje is akár az építéshez is. Elég sokat invesztaltunk már ebbe.

nov. 17. 19:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kösziii a válaszokat.

Hát szerencsére tetkót egyáltalán nem jön be neki és azt nem is akar. Akkor lennék csak igazán bajban... 😂😂 Abból nagy veszekedés lenne, de ebben az egyetértünk.

nov. 18. 18:07
 12/25 A kérdező kommentje:

Piercingje van a lányomnak.. Egyik fülben 4,másikban 3...

Hát ezért nem is meg kellett küzdenie, én nem vagyok ezekért a dolgokért, én a minél egyszerűbb stílust szeretem. (igényesen nyilván).

nov. 18. 18:09
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Én építettet nem engednék, mert egy idő után, nagyon tökrevágja a körmöket. Sok videót láttam ahol lányok nagyon megbánták, ez persze évek alatt alakult ki. Mutatnék neki néhány ilyen videót. Amúgy, maximum úgy tudnám elképzelni, hogy időközben hagyja "pihenni" a körmeit, hogy ne mindig legyen rajta.
nov. 19. 10:50
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
Szakmailag kérlek támad alá hogy miért is megy tönkre egy megfelelően felépített köröm hosszú távon!
nov. 19. 12:53
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Érzekeny lesz, és meggyengül, beszakadhat. fájdalmas lesz. Két ismerősöm körmét is tönkrette már.
nov. 19. 13:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem mar lassan 10 eve van eitett kormom de volt hogy fel vagy egy evet kihagytam de soha nem ereztem hogy gyengult volna a kormom minosege
nov. 19. 13:06
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
15 és tisztában vagy azzal hogy az "elhasznált"köröm lenő és a saját eredeti körme lesz ott kb 4 hónap múlva? Ha nem értesz hozzá ne írj hülyeséget!20 éve vagyok a szakmába 19 évig volt körmöm minden féle és most ha hagynám nőni akkor erős és hosszú körmeim lennének!
nov. 19. 14:14
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
Attól ,hogy lenő a tönkre tett köröm attól még átmenetileg tönkre ment. Hiába a szakmaiság ezt egy józan paraszti ész is alátudja támasztani.
nov. 21. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Ott van te is leírtad ÁTMENETILEG!

kb 4 hónap és vége!

nov. 21. 20:29
 20/25 anonim ***** válasza:
De akkor is tönkre tette 😂
nov. 21. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!