Szülők! Hogyan reagálnátok ha iskolából hazatérve megkérdeznéd a gyerekedtől hogy milyen volt a napja és ő így válaszolna?
Figyelt kérdés
"Jó, lóvkíj fájre volt, rizzler! Az órák mind krindzsek voltak és a fanum taksz busszolt, nem fogok kappolni. A tanárok viszont elég gúfik voltak, lol. Szkibidi."nov. 15. 06:19
11/29 anonim válasza:
Amúgy mit is jelent amit leírtál? :D Csak ha elkezdené ezeket is használni már értsem :D
12/29 anonim válasza:
Röhögnék, és kérnék egy fordítást. :)
14/29 anonim válasza:
Az én kamaszom is használ olyan szavakat, amiket nem értek. De értelmes mondatba beágyazva. Nem ilyen kretén stílusban.
15/29 anonim válasza:
Gondolom igy fejből vissza tudtad idézni ezt az értelmes szöveget 😂😂😂😂
16/29 Vazul65 válasza:
Én a helyedben hagynám fejlődni a kis baxtalo pirit. Gúfi helyen vakerál majd a kraj kerás tesákkal. Vágod nigga? :D
17/29 anonim válasza:
Bazzeg nem ertem.😀 pedig 28 eves vagyok.
18/29 Zowie válasza:
Nem mertem hangosan felolvasni, nehogy megidézzek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!