Anyukák, hogy reagálnátok, ha valaki elkérné tőletek a gyereketeket pár órára/fél napra? Megkérdezzem?
A legjobb barátnőmnek van egy "csapatnyi" kistestvére, az ikrek 3 évesek, a nagyobbik gyerek pedig 4.
Olyan már többször volt, hogy otthon vigyáztunk rájuk páran, amíg a szülők elmentek kicsit kikapcsolódni pár órára, vagy most kétszer is volt, hogy vacsizni + moziba mentek és a miénk volt az altatós program. Nagyon édes és közvetlen gyerekek, baba koruk óta ismernek, de alapból is könnyen barátkoznak, mert náluk mindig van valami buli, összeülés, szóval ebben nőttek fel.
Az a helyzet, hogy nekem most ért véget egy 6 éves párkapcsolatom és elég nehezen viselem... Főleg azért, mert nyári szünet van, nincs mit csináljak a napozáson, medencézésen kívül és nincs, ami lekössön, elterelje a figyelmemet. A legjobb barátnőm is leköltözött most egy hónapra a Balatonhoz a barátjával, a többi barátnőmmel meg inkább bulizni jó, nem lelkizni. Viszont azt vettem észre, hogy amikor a három picivel vagyok, teljesen elterelődik a figyelmem. Mert leköt az, hogy barbizunk, Legot építünk, medencézünk, vagy éppen segítenek nekem sütni, főzni. Egy fél nap velük, és estére teljesen lemerülnek a tartalékaim, alszom, mint a bunda.
Ezért gondoltam arra, hogy elkérném őket valami programra, vagy elmennék játszani hozzájuk. Azt tudom, hogy most nagyon bébiszittert keresnek, mert aki az ikrek születése óta járt hozzájuk, már nem tud menni, így kicsit sűrűk a mindennapok náluk.
Szerintetek nem lenne furcsa, vagy tolakodó, ha megkérdezném?
21 éves leszek amúgy nemsokára.
Annyira nem érzem magam idegennek náluk, mert pl. kulcsom is van a házukhoz évek óta, minden nyáron és télen együtt utazunk heteket, sokszor alszom náluk a mai napig (amíg általános iskolások és gimisek voltunk, akkor meg kb egyik hétvégén nálunk, a másikon meg náluk aludtunk, szóval mondhatni a szemük előtt nőttem fel).
Pénzt meg ezért nem kérnék, nem is fogadnék el.
håny gyerekről beszėlünk hogy több ember kell hozájuk ? mert egy "csapatnyi" szót 3 gyerekre használni nekem tulzås .
kėrdezd meg szülöket akkor .
Elkönyvelném hogy valami probléma van veled és nem engednélek többet a gyerekeim közelébe felügyelet nélkül.
A párkapcsolati problémáidat neked kell megoldani, nem mások gyerekeinek.
Hárman vannak, de mivel elég kicsik még és borzasztóan aktívak, nagyon igénylik a figyelmet. Ha elmegyünk velük valahová, mondjuk moziba, étterembe, akkor sincs 5 perc nyugi, mert valami mindig van.
Szerintem elég ritka három kicsi ennyire kis korkülönbséggel, ezért írtam, hogy szinte már egy csapat. Nem rossz szándékból. :)
Nekem 2 fiam kis korkülönbség születtek de egyedül is el írtam velük sőt később született lányom is és el bírtam velük igaz nem akartam velük moziba menni ,fagyizni,kirándulni játszora,el tudtam velük menni orvoshoz is .
Ha ennyire elevenek akkor hogy fogsz egyedül el bírni velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!