Mit mondott gyereketek, mikor megkérdeztétek milyen volt a hasatokban?
amíg bent vannak, azt sem tudják, hogy valakinek a hasában vannak.
ergo nem is tudnának visszaemlékezni sem olyan dologra amit akkor nem is tudtak.
plusz teljesen más érzékszervekkel fogták a világot
tehát érzékszervekkel le se tudná írni(max a hallás szerint, hogy dobogást hallott, meg kuruttyolást(emésztés))
Tudom, mit akart a kérdező. A gyerekek kb. 2,5 éves korukig képesek visszaemlékezni a születésükre és ezeket az emlékeket akarta felidéztetni a gyerekkel.
De b a k k e r, nem 4,5 évesen kell, mert egy ekkora gyerek már tud ezt-azt a baba születéséről, látott terhes nőt is, mondjuk az ovis társa anyukáját, az oviban is témázgathatott erről a gyerekekkel.
Meg nem azt kell kérdezni, h "milyen volt a hasamban", mert ezzel már infót adsz, és a gyerek tudja, h kb. miylen választ vársz és azt fogja megadni neked, a korábbi ismereteit felhasználva (lásd előző válaszoló húsos példája)
Az meg röhej, h megkérdezed, h hideg vagy meleg-e, a szájába adtad a választ szinte. Kettő közül kellett választania, mondta hát a logikusabbat.
értem a válaszreakcióit
már tápszeres volt cumisüvegből, de mindig úgy mondtam neki, hozom a tejet/ tejcsit, ahogy érti azt is, hogy hamm-ham, szóval értette mit jelent. és amikor a kiságyban állt és belefúrta magát a mellkasomba szeretetből mondtam neki hogy ott volt a ham-ham, a tejcsi anya cicijéből, nézte, aztán meg nézett rám értetlenül, hogy mit beszélek én félre...:)
de amikor azt mondom melegítem a tejcsit, egyből kinéz a konyhába, tudja, hogy oda fogok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!