Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondott gyereketek, mikor...

Mit mondott gyereketek, mikor megkérdeztétek milyen volt a hasatokban?

Figyelt kérdés
Az én fiam 4,5 éves volt, mikor erről beszélgettünk. Azt mondta nyálkás. Kérdeztem meleg, vagy hideg, erre azt mondta, hogy olyan biztonságos, amíg ki nem bújt. Meg azt mondta, hogy olyan pirosság volt. Érdekes. Lehet, hogy előtte már beszéltem róla és onnan is tett hozzá, de ilyet, hogy nyálkás, meg pirosság biztos, hogy soha nem mondtam.
2015. okt. 12. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Pedig biztos lehetsz benne, hogy nem emlékezetből mondta...
2015. okt. 12. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
ilyennek kepzeli el belulrol a testet azert mondta...gondolkodj logikusan. mit tud az ember felepiteserol?? annyit hogy husbol van, annyit hogy a hus szine piros es a test homerseklet pedig meleg...megis mit kellett volna felelnie? hogy minden jeghideg es hupikek? :)
2015. okt. 12. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Ilyet nem kérdezünk.
2015. okt. 12. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát pedig biztos lehetsz benne hogy nem emlékszik. A születését nem ecsetelte esetleg? Nem képes az újszülött még rövidtávon sem emlékezni jó sokáig.
2015. okt. 12. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

amíg bent vannak, azt sem tudják, hogy valakinek a hasában vannak.

ergo nem is tudnának visszaemlékezni sem olyan dologra amit akkor nem is tudtak.

plusz teljesen más érzékszervekkel fogták a világot

tehát érzékszervekkel le se tudná írni(max a hallás szerint, hogy dobogást hallott, meg kuruttyolást(emésztés))

2015. okt. 13. 00:22
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Én sem kérdezek ilyen hülyeséget. Neked hogy jutott eszedbe?
2015. okt. 13. 08:35
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Tudom, mit akart a kérdező. A gyerekek kb. 2,5 éves korukig képesek visszaemlékezni a születésükre és ezeket az emlékeket akarta felidéztetni a gyerekkel.

De b a k k e r, nem 4,5 évesen kell, mert egy ekkora gyerek már tud ezt-azt a baba születéséről, látott terhes nőt is, mondjuk az ovis társa anyukáját, az oviban is témázgathatott erről a gyerekekkel.

Meg nem azt kell kérdezni, h "milyen volt a hasamban", mert ezzel már infót adsz, és a gyerek tudja, h kb. miylen választ vársz és azt fogja megadni neked, a korábbi ismereteit felhasználva (lásd előző válaszoló húsos példája)

Az meg röhej, h megkérdezed, h hideg vagy meleg-e, a szájába adtad a választ szinte. Kettő közül kellett választania, mondta hát a logikusabbat.

2015. okt. 13. 11:26
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
1 éves gyermekem sem emlékszik vissza, de még a 6 hós koráig tartó szopizásra sem
2015. okt. 13. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
17%
Honnan tudod, hogy az 1 éves gyereked mire emlékszik?
2015. okt. 13. 14:35
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

értem a válaszreakcióit

már tápszeres volt cumisüvegből, de mindig úgy mondtam neki, hozom a tejet/ tejcsit, ahogy érti azt is, hogy hamm-ham, szóval értette mit jelent. és amikor a kiságyban állt és belefúrta magát a mellkasomba szeretetből mondtam neki hogy ott volt a ham-ham, a tejcsi anya cicijéből, nézte, aztán meg nézett rám értetlenül, hogy mit beszélek én félre...:)

de amikor azt mondom melegítem a tejcsit, egyből kinéz a konyhába, tudja, hogy oda fogok menni

2015. okt. 13. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!