Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondott gyereketek, mikor...

Mit mondott gyereketek, mikor megkérdeztétek milyen volt a hasatokban?

Figyelt kérdés
Az én fiam 4,5 éves volt, mikor erről beszélgettünk. Azt mondta nyálkás. Kérdeztem meleg, vagy hideg, erre azt mondta, hogy olyan biztonságos, amíg ki nem bújt. Meg azt mondta, hogy olyan pirosság volt. Érdekes. Lehet, hogy előtte már beszéltem róla és onnan is tett hozzá, de ilyet, hogy nyálkás, meg pirosság biztos, hogy soha nem mondtam.
2015. okt. 12. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%

amelyik gyerek 1 évesen is szopizik ő valszeg már lehet visszaemlékezik rá pl 1,5 évesen, de egy 1 éves nem emlékszik az első 6 hónapjára

viszont bnőm fia 3 évesen megjegyezte, hogy emlékszik hogy volt nálam és pelenkáztam(akkor is olyan 1-2 évesen pelenkázhattam) :)

2015. okt. 13. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:
31%
Az én Kisfiam két évesen folyékonyan beszélt. Egyszer ült a wc-n és közölte,hogy a hasamba sok buborék volt mikor még ott volt. Hogy honnan szedte. Nem tudom. De le dőbbentem akkor.
2015. okt. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!