Szülők! Hogyan reagálnátok ha iskolából hazatérve megkérdeznéd a gyerekedtől hogy milyen volt a napja és ő így válaszolna?
Figyelt kérdés
"Jó, lóvkíj fájre volt, rizzler! Az órák mind krindzsek voltak és a fanum taksz busszolt, nem fogok kappolni. A tanárok viszont elég gúfik voltak, lol. Szkibidi."ma 06:19
4/14 anonim válasza:
A szülőnek ekkor már kár kétségbe esnie, mert a saját nevelésének az eredményét láthatja.
(Ha valós a kérdés egyáltalán.)
5/14 anonim válasza:
Feltételezném hogy poénkodik, kifaggatnám mindegyik szó jelentéséről, amit nem értek, és később, pl vacsi közben valamelyiket bevetném közülük.
Tudnak normálisan is beszélni a gyerekek , szerintem ezek a szavak kikopnak belőlük idővel, ha kinőtték ezt a kort.
6/14 anonim válasza:
Ha a kamasz gyerekem fogyatékos, arról tudnék, nem lenne meglepő.
7/14 anonim válasza:
Csak annyit, hogy akkor most kezdd előről, hogy én is értsem!
8/14 A kérdező kommentje:
6
De hát miért lenne fogyatékos attól hogy olyan szavakat használ amelyeket te még nem értesz?
ma 07:54
9/14 anonim válasza:
Én is poénnak venném ahogy az 5-ös és megkérném most mondja el úgy is, hogy én is értsem :) Volt már , hogy olyan szavakat használt amit nem tudtam mit jelent és megkérdeztem tőle. Jót nevettünk, hogy nem értem :) Én gyerekkoromban is voltak olyan szavak amiket a szüleink nem ismertek.
10/14 anonim válasza:
8as te a gyerek vagy aki megsértődött mert a szülei nem érti ahogy beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!