Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a férjed a gyerekeiteket ilyen dolgokra tanítaná??

Figyelt kérdés

Nem erőltetne semmit, de megosztaná a tapasztalatait tudatos álom, imádkozás, vonzás stb dolgokkal kapcsolatban.

A párotok egyébként egyetemet végzett mérnök informatikus, aki egyébként vezető beosztásban dolgozik már évek óta, alapvetően racionális gondolkodású hivatásos szkeptikus, de lenne egy ilyen oldala is.

nov. 6. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tudatos álom: nm tudom, mi az, én szinte soha nem emlékszem az álmaimra, de pl ismerek valakit, aki igen. Nem gondolom ártalmasnak.

Ima, vallás: ez szerintem nem probléma, ha kritikus gondolkodással párosul. Különben is a hit nagyon sokszor fogódzót biztosít az emberek számára, amikor problémákkal szembesülnek az életben.

Vonzás: ezt nem tudom, hogy micsoda.

nov. 7. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

1.állításod: "megosztaná a tapasztalatait tudatos álom, imádkozás, vonzás stb dolgokkal kapcsolatban."

2.állításod:"alapvetően racionális gondolkodású hivatásos szkeptikus"

Ez a két állítás csak akkor összeegyeztethető, ha a párodnak az a tapasztalata a fentiekkel kapcsolatban, hogy nincs tudományosan bizonyított hatásuk az életünkre, és a legjobb esetben ártalmatlan időpocsékolásnak tekinthetők, maximum arra jók hogy oldják a stresszt. Ha viszont azt tanítja a gyereknek, hogy ezeknek a dolgoknak hatása van az életére, akkor nem racionális gondolkodású és nem is szkeptikus.

nov. 9. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!