Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a férjed a gyerekeiteket ilyen dolgokra tanítaná??

Figyelt kérdés

Nem erőltetne semmit, de megosztaná a tapasztalatait tudatos álom, imádkozás, vonzás stb dolgokkal kapcsolatban.

A párotok egyébként egyetemet végzett mérnök informatikus, aki egyébként vezető beosztásban dolgozik már évek óta, alapvetően racionális gondolkodású hivatásos szkeptikus, de lenne egy ilyen oldala is.

nov. 6. 21:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kimaradt a leírásból, hogy természetesen sok más mellett(alapvetően ő tanul velük, illetve próbálja őket barkácsolásra, egyéb hasznos dolgokra is oktatni).
nov. 6. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Semmit sem szólnék.

A tudatos álom létező jelenség. Én is eldöntöm néha,miről vagy kiről, és mit szeretnék álmodni. Ebben nincs semmi.

Az imádkozás csak hit kérdése. Miért ne? Tudod, zuhanó repülőn nincs ateista!!

A vonzásban viszont nem hiszek.

nov. 6. 22:01
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Semmit.
nov. 6. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Örülnék. Mert a spirituális oldala az életnek éppoly fontos, mint a materiális.
nov. 6. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A tudatos álom egy létező jelenség, egyfajta elmegyakorlat, relaxációs gyakorlat, nem értem, hogy kapcsolódok az imádkozáshoz és a vonzáshoz (és ha ez utóbbi kettőben hisz a férjed, akkor nem hivatásos szkeptikus).
nov. 6. 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Örülnék. A szkeptikus szó jelentését is remélhetőleg ő tanítja majd nekik.
nov. 6. 23:42
 7/12 Derjaderja ***** válasza:
65%

Attól függ. Van egy hátár, amitől én nem tolerálom a spirituális katyvaszt (karma meg ilyenek).

Ima normális, nem is értem, hogy jön ide, már ha a saját Istenhez van (ami amúgy a család vallasa).

Tudatos álom lehet, ha nem ilyen agykontrollos sztori.

Vonzás az mi? Ha az hogy bevonz vki valamit, annak egy része pszichológiailag magyarázható (sémák, sorskönyv stb), ezenkívül viszont butaság szerintem.

nov. 7. 07:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki egy területen sikeres, megbecsült és kompetens, nem jelenti azt, hogy más területeken is.

Attól függ mekkora gyerekek. Még a tudatos álommal rendben vagyok, ha pl a gyerekek rémálmát szeretné megszüntetni, imádkozás kihez/mihez? De az utolsó bevonzós holmi nekem nem oké, és nem hogy, szót emelnék érte, de kicsit ki is ábrándulnék a páromból.

nov. 7. 08:25
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Ateistaként azt gondolom, hogy a gyereknek mindent ismernie kell a világban, azt is, hogy létezik spirituális út. Hiszen annak is van bizonyítható alapja. Én csak annyira vagyok ateista, hogy az összes egyházat és a hozzájuk tartozó gyülekezeteket vetem meg, mert pénzéhségre és kihasználásra épül. De magát a hitet nem ítélem el, a hit erőt adhat. A mantráknak nagyon nagy ereje van, és ezt magam is tapasztalom. Elsősorban az önmagunkban való hit a lényeg. A tudatos álom pedig tudományosan bizonyított.

Az a kikötésem, hogy a gyerekem majd EGYEDÜL döntse el, hogy a megszerzett ismeretekkel mit szeretne kezdeni. Az ő élete, ebbe én nem szólhatok bele. A lányomat nem kereszteltettük meg, majd ha a vallás útjára akar lépni, segítem őt. Ez az ő egyedüli joga eldönteni.

nov. 7. 10:06
 10/12 babyboom567 ***** válasza:
68%
9-es válaszolóval értek egyet, pont ezeket akartam írni, csak nekem fiam van.
nov. 7. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!