Szülőként, nem félsz a gyereked "párjától"?
TUDOM! A te gyereked nem olyan, meg jó emberismerő ő is, te is, párod is, de az ördög nem alszik!
- Nem félsz, amikor első alkalommal "alszik ott", egy idegen, pláne jó erőben lévő fiú?
- Fizikailag, meg tudnád védeni magad, egy 180 centis, 90 kilós, sportos sráctól?
- Van fegyvered, önvédelmi cuccod?
De tényleg, meg tudnád védeni magad, vagy a gyerekedet???
És meg tudom-e magam védeni? Természetesen NEM, mert nő vagyok.
Kettő: a férjem meg tud-e védeni minket? Természetesen nem, mert az elkövető nem bejelenti a szándékát, hanem hirtelen felindulásból történik, szóval pislogni nincs időd, és máris veri szét a fejeden a széket pl.
Az egyik barátom majdnem kétméter magas férfi, mégis olyan simán összeverték egy utcai támadás során, mint a huzat.
Így van. Húgomat is az az exe verte, aki fél fejjel volt alacsonyabb nála, vaságggyal 45 kg. Húgom meg a duplája. Nyilván nem általánosítok, de a kicsi emberek gyakran frusztráltabbak, kisebbségi komplexus...
Az exférje közel 2 m magas volt, 100 kg, sosem bántotta, sosem volt agresszív, pedig abból ránézésre hamarabb kinézte volna az ember.
Ne tud meg hány helyről zavartak el veréssel, késeléssel, rendőrséggel fenyegetőzve, mert bementem a társasház lépcsőházába, a postaládákhoz. - bocs, kérdező, én is elzavarom azt, aki kéretlenül ismeretlenül bejön a TÁRSASHÁZ lépcsőházába, ahol rhadtul semmi keresnivalója.
Ha öltönyös, ha nem. Ott lakóhoz jött? Nem, akkor szépen lehet kitakarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!