Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy félénkebb, gátlásosabb...

Egy félénkebb, gátlásosabb kamasznak mi válik inkább hasznára, ha segítséget kér, például abban, hogy menjen el vele a szülő ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
okt. 27. 12:57
A kérdező szavazást indított:
Az a hasznosabb, ha a szülő nem megy el vele, hanem azt mondja neki, hogy intézze el egyedül
Az hasznosabb, ha elmegy vele a szülő, és segít neki, ha tanácsra van szüksége.
21 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Ez olyan esetekre vonatkozik, amikor valamilyen okból nem tud a barátaival menni, tőlük segítséget kérni ha tanácstalan valamiben (a ruhavásárlás csak egy példa volt, de lehet szó, barmilyen egyéb dologról. A kérdés lényege, hogy inkább magára hagyni, bedobni a mélyvízbe egy félénkebb kamaszlányt, vagy inkább támogatni érdemes?
okt. 27. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elmegyek az enyémmel, ahogy velem is anyukám, minek stresszeljen szerencsétlen még jobban, a magam példáján látom, hogy bele lehet jönni felnőtt fejjel mindenbe. :)
okt. 27. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

Hülye az a szülő, akit ilyesmire kér a kamasz gyereke és nemet mond.

Addig kell kihasználni, amíg hajlandó az anyjával mutatkozni, nem keménykedni helyette.

(Ezt mondom úgy, hogy nekem nagyon nehezemre esne elindulni "shoppingolni", mert mindig utáltam. Amióta lehet, minden ruhamat, cipőmet és a gyerekekét is online veszem. De ha el akarna menni, rávenném magam.)

okt. 27. 15:03
 4/4 SZTANN ***** válasza:
100%
ÖRÜLJ, ha még kéri a segítségedet! Már nem tart soká. Nem ilyesmiben kell szigorodni vele.
okt. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!