Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lánynak mit enged meg...

14 éves lánynak mit enged meg egy normális szülő, ha bejelenti, hogy barátja van?

Figyelt kérdés

Maradhatnak e kettesben a lány a fiúval órákig a lány szobájában, mennyit lehet a fiú a lány családjánál, minden egyes családi programra magával vigye a család a fiút is?

Ott tartunk, hogy a kislányunk kérte, hogy a fiú nálunk aludhasson. Persze nemet mondtunk erre.

De a többi dolog amikről írtam is foglalkoztat bennünket a férjemmel.

szept. 8. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2%
Mehet minden, oral, anal, vaginal.
szept. 8. 20:18
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Hány éves a fiú?
szept. 8. 20:24
 3/17 anonim válasza:
96%

Szerintem a tiltasnak nincs értelme, persze ha normális mindkét fél, úgy értem a srác és a lány is valamennyire már értik hogy mi a felelősség ilyen téren, minek mi a következménye, én leulnek beszélgetni a gyerekemmel, elmondanám ha ezt szeretnék akkor vedekezzenek, és csak akkor csinálja ha szeretné, ne érezzen egyfajta nyomást, hogy ezen túl kell esni, vagy amint olyan van amiben O nem szeretne részt venni nyugodtan fejezze ki a másiknak. A tiltás nem jó, mert úgyis egyszer bekovetkezik, jobb a bizalmat megtartani. Lehet nem is ezért szeretne ott aludni...

Persze megértelek téged is.

szept. 8. 20:28
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Elöször is, nem a "megengedésen" múlik, hogy mit csinálnak, ha otthon tiltasz neki valamit, máshol még meg tudják tenni.

Másodszor a szobában természetesen lehetnek kettesben, de családi programokra azért nem kell bevonni, egyelöre nem családtag. De ha éppen ott van, megkinálhatjátok ennivalóval, beszélgethettek vele, ha van rá kedve (NEM kikérdezni, beszélgetni!)

Azt nem szabályoznám konkrétan, mennyit lehet ott, nem is lehet.

Ami meg az ott alvást illeti, én nem tiltanám, megbeszélném a gyerekemmel, hogy milyen problémák lehetnek, de nem csinálnék belöle nagyobb ügyet.

Ha le akarnak feküdni, meg tudják tenni bárhol (akár egy parkban vagy hasonló), akkor már jobb, ha kulturkörülmények között teszik.

A védekezésröl meg egy ekkora gyereknek már több éve tudnia kellene mindent, esetleg adj neki óvszert minden esetre, jobb, mint ha azért lesz terhes, mert éppen nem volt náluk.

szept. 8. 20:46
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

A 3-asnak igaza van.

A tiltás(pláne ebben a korban, szerelemtől fűtve) pontosan az ellenkezőjét váltja ki. Azért is lefekszem vele ráadásul nem is fogaz tudni róla.

Inkább egy beszélgetés a felelőség teljes szexuális életről.

Amúgy 14 évesen hidd el, már nem is olyan “kicsi”. A mai generációnál már a 12 éves lányok is teljesen természetesen élnek nemi életet. Előre féltem az 1 éves csemetém, az ő generációjánál mi lesz a korhatàr? 10 év? :)

szept. 8. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:
99%

En leulnek beszelgetni a lanyommal is es a fiuval is :). Maga a kapcsolatrol a szexrol. Tiltani nenm tiltanam mert csak annal rosszabb de azert nem orulnek neki!

Hagynam hogy talalkozzanak itthon, nem zavarnam oket a szobaba, nyilvan idoszaknak megfeleloen eneddel vacsival megkinalnam. Unnepeknel pl.karacsony engednem.hogy talalkozzanak 1-2 ora erejeig. Egy karacsonyi ebedre nem de egy sutizesre delutan igen. A csaladi programokra nem engednem a talalkakat, kirandulasokra , nyaralasokra szinten nem. Hat az ott alvast 14 evesen nem engednem de ha latnam hogy 1 ev utan is szep is.jo minden es a szuloket megismerem akkor alkalmankent lehet engednem..de kb havi 1x. Egyebkent a vedekezest felkinalnam hogy fizetem.

szept. 8. 22:52
 7/17 anonim ***** válasza:
12%
5ös ha nem olyan kicsi akkor dolgozhat is suli mellett igaz?
szept. 9. 06:03
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
7-es: mi értelme a válaszodnak? Mi köze annak, hogy egy kamasz dolgozik-e iskola mellett ahhoz, hogy a barátja mennyit lehet nála?
szept. 9. 08:02
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

7-es.

Nem ujjonganék én sem, ha a 14 éves lányomról tudnám, hogy van egy barátja akivel együtt szeretne aludni.

Tényeket írtam le, hogy a mai generáció nagyon el van csúszva és még így is a szerencsésebb szülők közé tartozik a kérdező, hogy a lánya betöltötte a 14. életévét mielőtt fiúzna.

Egyébként egy jól nevelt 14 éves (nyilván a törvények miatt nem dolgozhat, de a házimunka hasonló felelősség tudatra tanít), màr eléggé nagy ahhoz is, hogy segítsen esetleg a mosogatásban, a rend rakásban, a főzésben.

5-ös voltam.

szept. 9. 08:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Semmit
szept. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!