Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 1 sz. Női Klinikán Pesten a...

1 sz. Női Klinikán Pesten a genetikai tanácsadóba normális, hogy 1 hete nem tudok bejelentkezni?

Figyelt kérdés

Kereken 1 hete hívogatom őket és soha senki nem veszi fel a telefont. Más is járt már így? Vagy rossz számon próbálkozok, vagy rossz időben? Hihetetlen, hogy egy sürgős vizsgálatra az ember hetekig ne tudjon bejelentkezni. Kb negyed óránkén telefonálok, már több ezer Ft-omba van a dolog és még mindig nincs időpontom.

Akinek ugyanide kellett mennie, leírná, hogy hogy sikerült bejelentkeznie, milyen számon és hogy természetes-e ez, hogy ennyiszer kell próbálkozni?

Előre is köszönöm! Nagyon feldúlt vagyok emiatt. :(

2013. szept. 9. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérd a központot, hogy ők kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az első próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.
2013. szept. 9. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:

A szám: 0612660473, a mellék 54250.

Sajnos nekem is 3 napba telt, mire ezt a számot kiderítettem, de itt aztán rögtön sikerrel jártam.

Végső esetben, ha van időd és lehetőséget, menj be és addig ne tágíts míg nem adnak időpontot :) (én már ezen a ponton voltam amikor végre sikerült...)

2013. szept. 9. 14:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket! Végre sikerült, 2 hét múlva mehetek. Hát nem kapkodják el a dolgokat. Mindegy, lényeg, hogy meg van az időpont. :)

Köszönöm mégegyszer!!!

2013. szept. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!