A gyermekedet, hány éves korában világosítottad fel? Mikor kell? Fiam van.
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 13:57
11/15 anonim válasza:
hát nálunk ez úgy volt hogy ha kiváncsi voltam akkor rákérdeztem(nagyon jó viszonyunk van anyukámmal) és ő válaszolt.
13/L
12/15 anonim válasza:
15 éves vagyok és soha nem beszéltek velem nyíltan erről a szüleim. A suliban is épp eleget dumálnak erről.
13/15 anonim válasza:
Már korai ifjuságába találkozhat olyan könyvekkel egy gyermek ami, ha felhívja a figyelmét, kézbe veszi.
Csak az a dolga a szülőnek, hogy olyan helyre tegye, olyan helyen tartsa, ahol meglátja a gyerek.
Ha igényli a felvilágosítást rátalál időben és jobb mint ha zavaros szülői szemináriumot kap a szexről.
üdv.
14/15 anonim válasza:
Engem nem világosítottak föl...De elsős(6éves!!) voltam, amikor megtudtam, és nagyon hamar utánanéztem, és mostmár tudom a dolgokat....De a szüleim nem világosítottak fel..Majd am is lesz a suliba(ami általában nem ér semmit, de nálunk egész jó volt:D)..
15/15 anonim válasza:
Sztem semmi szükség felvilgosításra; egymást közt ugyis mindent megbeszélnek; a mi sulinkban nagyon jó volt a felvilágosítás; a gyerek se szeretné ha a szülei leültetnék; nagyon kinos lenne. Ha az iskolában volt felvilágosítás akkor se értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!