Ha a gyereked középiskolájában a biológiatanár el akarná vinni az osztályt megnézni egy emberboncolást, de szülői beleegyezés kellene, hogy engeded, elengednéd a gyerekedet vagy nem? Miért?
Nem. Biztos, hogy nem lenne kíváncsi az egész osztály rá. Teljesen felesleges elcipelni egy rakat gyereket egy olyan "eseményre", amit csak pár gyereknek bírna a gyomra. Még az orvostanhallgatók közül se bírja mind.
Akkor se támogatnám, ha az én gyerekem kifejezetten érdeklődne. Akkor menjen orvosira és majd ott szakmai szemmel nézheti.
Nem hiszem hogy egy gimis osztály beállíthat végignézni egy boncolást
Amúgy nem engedném szerintem
Kizárt, hogy gimnazisták ilyenen részt vehessenek. Etikailag is elég kemény ütközet lenne pl az elhunyt családjával. Mit keresne ott egy random osztály bioszon, akik csak, mint egy filmet néznének, hiszen nem kell az emberi testet boncolási oldalról ismerniük (az orvostanhallgatóknak igen).
Szerintem rohadt etikátlan lenne.
Szerintem is etikátlan lenne, de azon is elgondolkodnék, hogy nem normális a biosztanár....
Én nem szeretném, ha a gyerekem ilyesmit lásson.
Nem tartom egészségesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!