Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi az oka annak, ha egy...

Mi az oka annak, ha egy kamasz folyton vitákat provokál, kötekedik az anyjával?

Figyelt kérdés

Egyfolytában kötekedik velem, ha veszek egyfajta chipset, kiabál, hogy hogy vettem a kérdezése nélkül ezt a chipset, amit nem szeret…. pedig azelőtt 2 nappal egy egesz zacskót evett meg belőle!

Ok, futok a boltba, veszem azt, amit mond. Mégis folyton dühös, belémköt, csapkod

Mindent megteszek, amire kér, mégis dúl fúl egyfolytában, mehet a barátaival, nem kell házimunkába segítsen, mi a baja mégis?

Ha őt kérdem tagadja hogy baj lenne, meg amúgyis az en hibám, hogy ideges!

Már irtózom, amikor hazajön!

szept. 11. 19:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
86%

"Ok, futok a boltba, veszem azt, amit mond."

Bocs, de ennél tovább nem olvastam!

Ne!

Ne fuss a boltba!

Mondd meg, hogy a nagyságos úr/kisasszony indulhat is a boltba és vehet magának olyan chipset, amilyet úri szeszélye éppen ma kíván. És holnaptól kezdve magának vásárol be, így eggyel kevesebb oka lesz b.....tatni az anyját (pénzt adj rá, ha nem él vele vissza).

Én is szülő (apa) vagyok, nagyon szeretem a gyerekeimet, de az eszem megáll, hogyan pitizel a saját gyerekednek.

Soha nem tűrném el, hogy a gyerekem kapcarongynak nézzen és így viselkedjen velem!

szept. 11. 21:21
 22/22 anonim ***** válasza:
95%

Rossz hír, hogy egy kamaszt már nem lehet nevelni annak aki elrontotta. Az első 10 éve van rá a szüleinek kb, ha addig nem adtál át megfelelő értékrendet, ami beépült neki, akkor kamaszkorában ez már számodra lehetetlen. Minden kamasz lázad a szülei ellen, ez a kor akkor is nehéz, ha előtte jól csináltad. Ha meg még nem is csináltad jól, akkor sz.póág…

Egy szakembert javasolnék neked, aki segít a megfelelő kommunikáció kialakításában vele. Mediátor vagy családterapeuta. Neked ez már segítség nélkül - csak erőből - nem fog menni. Belemész a játszmáiba és már vesztettél is. Egyedül ebből jól nem jöhetsz ki.

szept. 11. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!