Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » ŐSZINTÉN, mennyit ér a kamasz...

ŐSZINTÉN, mennyit ér a kamasz gyereked ÁTLAG, napi "cucca"?

Figyelt kérdés

Kérlek, hogy őszintén válaszolj! Anoním fórum, senki nem fog lenézni, vagy ha igen, xard le!

Átlag napi "cuccok" alatt azokat a dolgokat értem, amiket visel/használ.

Tehát azt, hogy heti 2X viszi a hangszerét, azt nem. És az egészségügyi dolgai sem számítanak, pl. szemüveg, mankó,...

Ilyenekre gondolok mint cipő, óra, napszemüveg, póló, kabát, táska, telefon, bicska, ...

Nem félted, hogy ezek miatt célpont lesz az utcán?

aug. 29. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Van sok márkás cucca is, az első évben eltűnt a suliban a kabát, mellény. Pedig színvonalas suli, aztán mégis. Úgyhogy sheinről öltöztetem javarészt.

Telefonja nincs (10éves), tabletet néha viszi, mert suli után játszanak valami online hülyeséget.

Sulis cuccai márkásak, de kötve hiszem, hogy egy tolltartóra mennének rá.

aug. 29. 14:48
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén, nem tudom.

Én is sokmindent használtan veszek, Vintedről leginkább.

Retro Jeans-ből van a legtöbb, Sheinről szokott rendelgetni a zsebpénzéből (15 éves), új dolgokat max Sinsay-ben veszünk.

Telefonja egy kb 1 éves Samsung, használtan 80e körül ér.

aug. 29. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

16 éves lány. Átlagos, hétköznapi szett így nyáron, ősszel:

Cipő 26k

Nadrág 12K

Póló 3K

Fehérnemű ~10K

Telefon 180e

Fülhallgató 22K

Óra 80K

Napszemüveg 3K

Iskolataska 10K

Tolltartó 3K

Füzetek, írószerek 10K

Sminkcuccok, arcapolás ~25K

Ékszerek 10K

Télen jóval drágább, ott erre rájön:

Télikabát ~60K

Pulóver 20K

Bakancs 40K

Sal, sapka, kesztyű 7K

Aláöltözetek ~20K

Ezek egy nagy részét ő vette, vagy ő is beleadott és ezek hosszútávon használt dolgok

aug. 29. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

"Szerinted nem levesznek róla egy Jordan-t az utcán?"

Ja. Egészen biztosan egy használt cipőre van szüksége és pont a gyerekem méretében....

aug. 29. 15:51
 15/20 A kérdező kommentje:
aug. 29. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:
13%

Sok tinin van drágább holmi, és a használt sportcipőknek(márkásabbnak) most van "divatja". 40 alatt ciki a tizenéves fiúkon a cipő, balázskicks meg ilyesmi.

Én nagyon ritkán veszek használtat, mert akciósan sokkal olcsóbb, mint használtan a bénább holmi 1500ért. Mi inkább elajduk, ami nekünk nem kell, kb ugyanannyiért, amennyibe akciósan került(van, hogy drágábban), más meg örül neki, azt hiszi megfogta az istenlábát, gyorsan ki szoktak fosztani:)

Egyébként ha már itt vagyunk, mik a mai menő lánymárkák ruhákban, ami drágább? Nem ilyen zara meg stradi, mi van most felette felkapva? Jövőre jók lennének az infók, a gyerekem nem nagyon tiktokozik, így nincs ilyesmivel képben.

aug. 29. 18:17
 17/20 A kérdező kommentje:
16. YSL, Gucci, CK, Armani,
aug. 29. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem huszonéves egyetemistaként csak a 2 ujjamon volt kB 150.000 Ft (arany gyűrűk, egyik nagymamámtól ajándék, másik egyetemi pecsetgyűrű). Őszintén eszembe jutott, hogy kp-ban nem mernék ennyi pénzzel az utcára menni, de az ujjaimon hajnalban buliból hazafelé is ott van.

De aztán realizáltam, hogy nem erre utaznak a tolvajok, telefont és kp-t keresnek, ami könnyű pénz, nem karcos arany gyűrűt meg használt Nike cipőt.

aug. 29. 19:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A 18 éves lányom kb 2 éve hord Jordant, eddig egyszer sem próbálták levenni a lábáról. A ruhái pár ezer ft-osak, nem igazán hord márkás cuccokat. De van Calvin Klein és michael kors táskája, azt sem próbálták még elvenni tőle. A telója IPhone 15, 200 fölött volt kicsivel.
aug. 29. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Most már nekem gyakorlatilag semmibe. A telefonját vettem én, az 250 ezer volt, de az ajándék volt. Ezen kívül mindent a diákmunkájából keresett pénzén ő maga fedez, vett saját laptopot, tabletet, ruhákat.

És szerencsére nem is nagyigényű, amit elvár tőlem, az talán annyi, hogy kapjon minden nap meleg ételt. Amit én boldogan meg is adok neki, mert látom, hogy jól tanul, mellette dolgozik, itthon is ott segít, ahol csak tud. Jó fiú.

aug. 31. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!