Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » ŐSZINTÉN, mennyit ér a kamasz...

ŐSZINTÉN, mennyit ér a kamasz gyereked ÁTLAG, napi "cucca"?

Figyelt kérdés

Kérlek, hogy őszintén válaszolj! Anoním fórum, senki nem fog lenézni, vagy ha igen, xard le!

Átlag napi "cuccok" alatt azokat a dolgokat értem, amiket visel/használ.

Tehát azt, hogy heti 2X viszi a hangszerét, azt nem. És az egészségügyi dolgai sem számítanak, pl. szemüveg, mankó,...

Ilyenekre gondolok mint cipő, óra, napszemüveg, póló, kabát, táska, telefon, bicska, ...

Nem félted, hogy ezek miatt célpont lesz az utcán?

aug. 29. 13:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén? Az, amennyibe kerül, vagy az, amennyit én fizettem érte? Amennyit én fizettem pl most ebbe megy hétfőn: 500 ft a farmer rövidnadrág(mango), 1000ftos zarás póló, 2500as mangos szandál. 35ezres táska, 50ezres mobil, 3 ezres tolltartó, 20ezres okosóra, esetleg visz esődzsekit 1500.

Amennyi teljes áron: nadrág 4500, póló 5000, szandál 8000, táska 40, mobil(ha nem lenne használt, akkor 100 körül), tolltartó 9ezer, okosóra 20ezer(ezt újonnan vettem, ez kellett, nem tudtam megvárni az akciót..), esődzseki hm 7000.

Viszonylag olcsón veszem a cuccait a többi gyerekéhez képest, az ő skechers szandálja 7ezer volt, most meg látom ugyanaz 15+.. én még télen vettem:)

Mivel használtan minden a fele adva, így nem félek, meg másoknak is 30ezres táskája van, meg 50ezres mobilja, meg 15 körüli cipője, hajléktalanok annyit keresnek, hogy rossz nézni, ezek már nem összegek.. már az én majd minimálbéremből is futja rá, hogy több, mint 50ezres érték legyen a gyereken, télen bőrcipő, meleg kabát, ha nem is új, de iphone..

aug. 29. 13:38
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Én bevallom, az egész család használt ruha boltokból öltözik, erre telik. Mindent pár száz forintért veszünk meg, kivéve cipő, abból azért újat és minőségibbet veszünk. Cipővel együtt kb. max. 5ezer a napi cuccunk.
aug. 29. 13:51
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Mint az enyémek.

És nem Mexikóban élünk, hogy egy robogós kitépje az utcán sétáló füléből a fülbevalót, hanem elvileg a civilizáltabb Európában.

aug. 29. 14:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
10 eves. Ruha 50,mobil 50, tehat 100 korul, de a ruhat csak nem tepik le rola az utcan,vagy a sulis taskat. .
aug. 29. 14:20
 5/20 A kérdező kommentje:

3. [link]

De volt diák banda, akik gázpisztollyal raboltak a Citadellánál. (Citadella = Budapest budai oldalának felkapott, turista helye.)

aug. 29. 14:21
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

"az akkor 12 éves fiú és négy társa pénzt követeltek egy gyerektől"

Szóval tök mindegy, mennyit ér a napi cucca, nem a gatyáját akarják elvenni. Pénz meg olyan összegben nincs nála.

aug. 29. 14:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Póló 5000, nadrág 3000, cipő 26.000, telefon 60.000.
aug. 29. 14:32
 8/20 A kérdező kommentje:
6. Trollkodsz, vagy ennyire egyszerű vagy? Szerinted nem levesznek róla egy Jordan-t az utcán?
aug. 29. 14:36
 9/20 anonim ***** válasza:
98%
#8. Itt csak te trollkodsz.
aug. 29. 14:38
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, az utolsó mondatig komolyan vettem a kérdést, ott röhögtem egy jó nagyot.

Azt gondoltam oda akarsz kilyukadni, hogy a szülőknek mennyi pénzébe került a gyereknek azt a ruhatárat ill. egyéb felszerelést megvenni. (Persze ez csak úgy értelmezhető, ha hozzátesszük azt is, melyiket milyen gyakran kell cserélni.)

De hogy emiatt rablótámadás célpontja lenne? Hát, aki a pepcós kabátját, pólóját le akarja szedni róla, vagy az unokatesóktól megörökölt farmernadrágját, az már nagyon ágrólszakadt alak lehet...

aug. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!