Ha a lányod nagyon szeretné vasalni a haját, de te nem szeretnéd megengedni neki, mit tennél?
Én elmondanám neki amit tudok.
Viszont utána is néznék, mert már azért elég modern világot élünk, lehet hogy már vannak olyan eszközök amik nem annyira vagy nem is roncsolják a hajat. (Ezt azért írom mert nem mostanában olvasgattam ilyenek után)
Az hogy unja, hát én is unom az egyenes hajam, csak nekem egy fejpánt elég ahhoz hogy begöndörítsem.
Hát, attól is függ, mennyi idős. Alsóban semmiképpen, de inkább 14-től. Nekem is hullámos a hajam, régebben vasaltam. Nekem elvékonyodott a vége, ráadásul pár óra után kezdett visszahullámosodni. Pedig keratinos vasalóm volt, de úgyis gyorsan elkezdte roncsolni.
Két hetente max. vasalja, és meglátjátok, mennyire bírja neki a haja. Ezek a hővédők is, nem tudom, mennyire jók, de fodrász esetleg ajánlhat neki.
Szóval, igazából hajtípus függő, valakinek jobban bírja, valakinek kevésbé. De, ha pár hetente vasalja, nagy gond nem lehet.
Ha egyenes lenne és hullámosítani akarna, az is baj lenne?
Ha megsüti a haját és tönkremegy, majd levágatja és újranő a szép haja.
Én tiniként daueroltattam, mert akkor az volt a divat. Lenőtt, helyrejött, elmúlt. Semmi végleges nincs benne.
"de te nem szeretnéd megengedni neki"
Erőt vennék magamon és megengedném.
És örülnék, hogy csak ilyenekről van szó, nem cigiről, italról, drogról.
Érdekes lenne ha nem engedném meg úgy, hogy én 23-24 éve szinte naponta vasalom...
(a tartós hajegyenesítés kb 1,5 óráig maradt a hajamban...)
Ott van a hővédő, használja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!