Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a lányod nagyon szeretné...

Ha a lányod nagyon szeretné vasalni a haját, de te nem szeretnéd megengedni neki, mit tennél?

Figyelt kérdés

aug. 28. 01:16
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
21%
Nem lennék ilyen korlátolt buta.
aug. 28. 06:26
 12/39 anonim ***** válasza:
5%

Hány éves? 8 vagy 15?

Miért jó félf_sz kérdéseket kiírni?

Ha egyébként nincs gond vele, akkor igen, ha mindennel foglalkozik, csak a tanulással nem, akkor nem.

aug. 28. 06:55
 13/39 anonim ***** válasza:
83%
Nem látok semmi gondot a hajvasalásban. Amennyiben már annyi idős, hogy nem égeti meg vele magát, mert mondjuk az 5 évesnek nem engedném egyedül.
aug. 28. 07:04
 14/39 anonim ***** válasza:
63%
Hát én először elvinném a fodrászhoz, hogy azt csinálja meg. Ő közben el is tudja magyarázni a gyerekednek, hogy mit hogyan kell, mire figyeljen majd. Aztán ha tetszik a gyereknek, akkor vennék neki hajvasalot és hajrá.
aug. 28. 07:06
 15/39 anonim ***** válasza:
86%
Göndör hajam van, középiskola óta vasalom, most 30+ vagyok. Mivel csak pár hetente egyszer csináltam az elejétől fogva, semmi baja a hajamnak. Emiatt ne aggódj:)
aug. 28. 07:09
 16/39 anonim ***** válasza:
82%

Megvenném neki a legkímélőbb eszközt hozzá.

Talán jelenleg a Dyson az. Mivel az nem potom árú, gyűjthet is rá, ha nincs keret.

Nekem egyébként sose volt vágyam a sima, elégedett vagyok a hullámossal, (ami kis odafigyeléssel csigásan göndör).

aug. 28. 07:13
 17/39 anonim ***** válasza:
58%
Nekem göndör hajam van, sok és vörös, ha helyesen ápolom(nem fésülöm ki, csak vizesen megdörzsölöm kicsit reggel), akkor kunkori. Heti 3x vasaltam tinikorom óta MINDEN nélkül, minden alkalommal, ha mentem valahova(mert senki nem mondta, hogy legyen szép a hajam göndören). Soha semmi baja nem lett, mindenki dicsérte. Marhaság ez az eltörik szöveg, nem teszi tönkre, olyan tévképzet, mint a borotválástól erősebb lesz a szőr. Azért találták ki, hogy el tudjanak rá adni ápoló termékeket. Max egy hővédőt vegyél, de az se kell mindig, hacsak nem hagyja rajta túl sokáig, semmi baja nem lesz a hajának, pláne nem a modern vasakkal.
aug. 28. 07:28
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem csecsemő, közölném vele, hogy szánjon rá fél órát az életéből, üljön le a gép elé, és gyűjtsön érveket mellette úgy, hogy utánajár annak, milyen következményekre számíthat, hogyan tudja védeni a haját, mi a normális mérték. Nem fog neki megártani se egy kis plusz tudás, se néha egy-egy vasalás :)
aug. 28. 08:01
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Vennék hővédő sprayt a hajára. Illetve figyelném hogy ne hagyja bedugva mielőtt elmegy otthonról.
aug. 28. 08:16
 20/39 anonim ***** válasza:
95%

Először egy fodrasszal megmutattatnám neki, hogy milyen a haja igazából.

Ugyanis a hullámos rendszerint göndör, csak rosszul van kezelve.

Egyébként hagynám neki, az ő haja.

aug. 28. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!