Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a lányod nagyon szeretné...

Ha a lányod nagyon szeretné vasalni a haját, de te nem szeretnéd megengedni neki, mit tennél?

Figyelt kérdés

aug. 28. 01:16
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%
Elmondanám neki az aggodalmaimat, de rábíznám. Eltudja dönteni, hogy szeretné-e vasalni a haját vagy sem.
aug. 28. 01:34
 2/39 anonim ***** válasza:
90%

Én engedném

Legrosszabb esetben a haja nem bírja a hőt és az egészséges hajatt szeretne akkor úgyis abba hagyja

Másrészt a kamaszkor a változásról szól, izgalmas neki hogy máshogy is tud kínozni, illetve lehet nem akar kilógni mert ez trendi náluk most.

Én is vasaltam kamaszként a hajam, de mihelyst lecsengett az újdonság varázsa nem volt annyira izgalmas

Amúgy ha a lányod lázadó típus akkor minnél jobban tiltod annál jobban fogja akarni

Engedd neki hogy kipróbálja és felfedezze magát. Inkább előtted csinálja mint a hátad mögött, aztán majd mást is talán el kezdjen titokban csinálni

Miért vagy egyébként ellenére a hajvasalásnak?

aug. 28. 01:34
 3/39 anonim ***** válasza:
94%

* ki nézni

Nagyon más szót írt az autonkorrekt 😅

aug. 28. 01:35
 4/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem szoktam értelmetlenül megtiltani valamit, olyan magyarázatokkal, hogy "csak", vagy hogy nekem nem tetszik.

A hajvasalással mi is a baj? Vagy mostanság már nem elég a haj színébe belekötni, de a formájába is szokás lett?

aug. 28. 01:37
 5/39 A kérdező kommentje:

#2 nem azért akarja vasalni, mert trendi, hanem mert hullámos a haja és kicsit megunta és néha szeretné kivasalni

#4 neem, nem belekötni akarok, csak emlékszem, hogy a gimiben a barátnőim azt mondták, hogy nekik nem tett jót és a lányomnak gyönyörű haja van, féltem...

Viszont azt hiszem igazatok van és meg fogom engedni neki. Köszi a válaszokat

aug. 28. 01:41
 6/39 anonim ***** válasza:
2%
Mivel engedélyt kér, tudni hogy kiskorú. A haját nem vasalhatná, ellenben a ruhákat, terítőket, stb. már kötelezően.
aug. 28. 02:43
 7/39 anonim ***** válasza:
4%
A házimunka való egy fiatal lánynak (is), nem a majomkodás
aug. 28. 02:44
 8/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem tennék semmit, mivel megengedném neki.

A gyereknevelés nem arról szól, hogy megtiltok mindent, amit a testével csinálhat.

aug. 28. 05:09
 9/39 anonim ***** válasza:
96%

Nézzetek utána együtt, és vegyetek megfelelő hővédőt, ápolót, és egyezzetek ki, hogy használja is.

Más kifogásom nem lenne a dolog ellen.

aug. 28. 05:47
 10/39 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, mint hullámos hajú ember én teljesen megértem a lányod. Szerintem a legtöbb ember akinek hullámos a haja egy idő után utálni kezdi... Szerintem tiltás helyett, mondd el neki az aggályaidat, de szerintem a hővédők használata sokat segít. Illetve beszéljetek meg egy limitet,hogy pl. ne mindennap Vasalja,hanem csak heti egyszer.
aug. 28. 06:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!