Ha a lányod nagyon szeretné vasalni a haját, de te nem szeretnéd megengedni neki, mit tennél?
Én engedném
Legrosszabb esetben a haja nem bírja a hőt és az egészséges hajatt szeretne akkor úgyis abba hagyja
Másrészt a kamaszkor a változásról szól, izgalmas neki hogy máshogy is tud kínozni, illetve lehet nem akar kilógni mert ez trendi náluk most.
Én is vasaltam kamaszként a hajam, de mihelyst lecsengett az újdonság varázsa nem volt annyira izgalmas
Amúgy ha a lányod lázadó típus akkor minnél jobban tiltod annál jobban fogja akarni
Engedd neki hogy kipróbálja és felfedezze magát. Inkább előtted csinálja mint a hátad mögött, aztán majd mást is talán el kezdjen titokban csinálni
Miért vagy egyébként ellenére a hajvasalásnak?
* ki nézni
Nagyon más szót írt az autonkorrekt 😅
Nem szoktam értelmetlenül megtiltani valamit, olyan magyarázatokkal, hogy "csak", vagy hogy nekem nem tetszik.
A hajvasalással mi is a baj? Vagy mostanság már nem elég a haj színébe belekötni, de a formájába is szokás lett?
#2 nem azért akarja vasalni, mert trendi, hanem mert hullámos a haja és kicsit megunta és néha szeretné kivasalni
#4 neem, nem belekötni akarok, csak emlékszem, hogy a gimiben a barátnőim azt mondták, hogy nekik nem tett jót és a lányomnak gyönyörű haja van, féltem...
Viszont azt hiszem igazatok van és meg fogom engedni neki. Köszi a válaszokat
Nem tennék semmit, mivel megengedném neki.
A gyereknevelés nem arról szól, hogy megtiltok mindent, amit a testével csinálhat.
Nézzetek utána együtt, és vegyetek megfelelő hővédőt, ápolót, és egyezzetek ki, hogy használja is.
Más kifogásom nem lenne a dolog ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!