Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves fiút egyedül hagynátok...

14 éves fiút egyedül hagynátok éjszakára?

Figyelt kérdés

Felmerült, hogy elmennénk egy hosszú hétvégére a férjemmel, a gyerek nélkül. De aztán elvetettük. Ő örült volna neki, egyből hívta volna a haverokat, azt meg végképp nem akartuk, hogy felügyelet nélkül legyen a házunkban több 13-14 éves gyerek.

Úgyhogy jön velünk. Nagyon nem akart, de rábeszéltem. Egy gyermektelen ismerősöm meg egyből úgy reagált, hogy na, majd egyetemen is beköltözöl vele a kollégiumba?

aug. 24. 13:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Milyen veszély leselkedik egy 14 éves fiúra otthon?
aug. 28. 12:55
 32/34 A kérdező kommentje:

Hát, ők felmásztak a tetőre, és beszakadt, meg egyszer főzni akart, és felgyújtott egy konyharuhát. Aztán csak ott állt, és ordított, én mentem oltani. Amúgy van poroltónk, el is magyaráztam, hogy hogy működik, de nem tudom, hogy tudná-e használni, inkább leblokkolna.

A kedves haverját kicsapták a suliból, mert gyújtogatott, bár én mondtam, hogy őt nem szívesen látom nálunk, de azért sajnos barátkozik vele.

Ugyanez a srác kiment bombát keresni az erdőbe, aztán amit találtak hazavitték szétszerelni. Szerencsére nem hozzánk. Szóval vannak azért ötletek.

Erre meg azt mondta a bátyám, hogy hát az szuper, azt mi is csináltuk. Remek. Minden fiú bolond?

Mi szalvétát gyűjtöttünk, nem bombát.

Azt hinnéd, hogy már ennyi év elteltével nincsenek ilyesmik az erdőben, de sajnos igen.

aug. 28. 21:37
 33/34 anonim ***** válasza:
Ezek kimaradtak a kérdésből. Így azért más
aug. 30. 10:12
 34/34 A kérdező kommentje:
Elvittük, jól érezte magát, szóval érdemes volt.
aug. 31. 17:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!