Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért engedi meg egy kamasz...

Miért engedi meg egy kamasz srác h kisminkelje a nővére?

Figyelt kérdés
egyre jobban tartunk a metroszexualitás felé? :DD egy nomrális fiú nem engedné h ..kisminkeljék, de a mostani tinik között több olyan fiú van, aki azt hiszi evvel lesz menő a csajok körében. xD
2010. nov. 2. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

volt ilyen kérdés

le is irta miért

mert a zsebpénzével zsarolja, te szerencsétlen marha!

a srác egyáltalán nem élvezi

erre te meg jössz a f*szságiddal a metroszexualitásról, meg indokot találtál arra, hogy egy jó b*zizhass

2010. nov. 4. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
1× mindent ki kell próbálni... ennyi
2010. nov. 10. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is sminkeltem már ki 2 haveromat is poénból. : )

az egyik 17 éves volt, a másik 14

Szerintem aranyosak voltak, ahogy a tükörbe néztek és elképedtek. Azonnal le akarták mosni. :D

16/L

2010. nov. 10. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál, hogy a nővérke ilyes fajta szakmát tanul? :D valakin gyakorolni kell...
2010. nov. 10. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kifestettem már a barátomat hülyeségből:DJót nevettünk rajta:DKépzelhetitek milyen volt rózsaszín szemmel:D
2010. nov. 11. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!