Nem utálom ha valaki szeretni EGY bizonyos fokig.. De mikor már semmi másból nem áll az msn beszélgetés csak arról hogy jajj a kicsin JUstin Bieber akkor egy idő után besokkal az ember
2010. nov. 6. 21:39
32/49 anonim válasza:
Még évezredekig vitázhatnátok, hogy ki jobb: A mai tini sztárok, vagy a régiek.. Valakinek ez teccik, valakinek meg az. Én vegyesen. Pl.: Imádom stinget, de egyben lady gaga, és david guetta fan is vagyok..Nem kell belebeszélni a másikba, meg vitázni arról, hogy a másik fél jobb-e vagy sem :D
2010. nov. 6. 22:22
33/49 anonim válasza:
fúú Istenem. ezekkel mennek az agyamra. pl. az egyik barátnőm megjelölte ismerősnek fészen és mindenféle sz.art ír az üzifalára h pl.: i love u justin♥♥♥♥♥...-.-
ba.szki mit esznek azon a kis h.ülyén??-.-először megmutattam a haveromnak az 1ik számát aztmondta: Húú,ez milyen jó csaj leehet!xD
adtam amúgy neki egy helyes kis ráillő becenevet: Justin B*ziber.:D
2010. nov. 6. 22:32
34/49 anonim válasza:
Attol fuggetlenul, hogy en sem birom a Justin gyereket meg mar nem vagyok tini, azert parhuzamot vonnek azzal, hogy 10 eve meg a Backstreet Boys meg az N'sync volt ugyanilyen statuszban. Szoval mindig volt a tiniknek valaki kedvence, ez nem ujdonsag es ezert en nem is itelem el. Annak konnyu elitelni, aki mar kinott abbol a korbol, igy ot mar nem erinti meg. Ez a Justin Bieber meg kb. 7-13 eves lanyoknak valo zenet jatszik, tehat persze, hogy vannak kivetelek mar a te korodban es igy 13 evesen mar nem erint meg. Nem egyformak az emberek. De mindig felmagasztalnak valaki ujat, aztan annyi. 5 ev mulva mar sehol sem lesz JB, ahol a Jonas Brothers meg Hannah Montana sem. Minden generacionak meg vannak a maga sztarjai. Mondhatnam, hogy a mostaniak rosszabbak, mint a mieink voltak, de ez szubjektiv, hisz ha ma lennek tini, talan mashogy gondolkodnek.
2010. nov. 6. 23:59
35/49 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy tényleg kinőttem ebből a JB-s korból,de van msn-en egy csaj 15 éves és ilyen h*lye,az a képe,az a neve,az a kiirása hogy de szeretem Justinkát atyám röhejes egy 15 éves lánytól
2010. nov. 7. 10:41
36/49 anonim válasza:
ááá.. jobb dolgod nincs?
Justin Bieber igenis jó, és az is lesz(L)
És jó hangja van ..! Azt a számát is amit belinkeltél....miért nem jó? Sztm egyik LEGJOBB!
Csak ennyit akartam.
13/L
2010. nov. 7. 10:50
37/49 anonim válasza:
pedig justin néhány számából készült pár death metal cover, azok szerintem egész tűrhetők :D
2010. nov. 7. 12:08
38/49 A kérdező kommentje:
:D Bocsi a fanoktól :) Amúgy utolsó előtti: Te még épp abban a korban vagy.. De egy 15 éves csaj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!