Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én kapok agy bajt az...

Csak én kapok agy bajt az ilyen tini lányoktól?

Figyelt kérdés

Akiknek más nincs is facebookon hogy Justin bieber de helyes meg cuki pofa..

Úram-atyám én az ilyen lányokat utálom...

Az a justin bieber is csak nyávog mint egy macska,aztán többre értékelik azt a kis b*zi gyereket mint pl: Zámbó Jimit vagy akár ki mást...

13L

2010. nov. 2. 12:34
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Nem utálom ha valaki szeretni EGY bizonyos fokig.. De mikor már semmi másból nem áll az msn beszélgetés csak arról hogy jajj a kicsin JUstin Bieber akkor egy idő után besokkal az ember
2010. nov. 6. 21:39
 32/49 anonim ***** válasza:
76%
Még évezredekig vitázhatnátok, hogy ki jobb: A mai tini sztárok, vagy a régiek.. Valakinek ez teccik, valakinek meg az. Én vegyesen. Pl.: Imádom stinget, de egyben lady gaga, és david guetta fan is vagyok..Nem kell belebeszélni a másikba, meg vitázni arról, hogy a másik fél jobb-e vagy sem :D
2010. nov. 6. 22:22
 33/49 anonim ***** válasza:

fúú Istenem. ezekkel mennek az agyamra. pl. az egyik barátnőm megjelölte ismerősnek fészen és mindenféle sz.art ír az üzifalára h pl.: i love u justin♥♥♥♥♥...-.-

ba.szki mit esznek azon a kis h.ülyén??-.-először megmutattam a haveromnak az 1ik számát aztmondta: Húú,ez milyen jó csaj leehet!xD

adtam amúgy neki egy helyes kis ráillő becenevet: Justin B*ziber.:D

2010. nov. 6. 22:32
 34/49 anonim ***** válasza:
Attol fuggetlenul, hogy en sem birom a Justin gyereket meg mar nem vagyok tini, azert parhuzamot vonnek azzal, hogy 10 eve meg a Backstreet Boys meg az N'sync volt ugyanilyen statuszban. Szoval mindig volt a tiniknek valaki kedvence, ez nem ujdonsag es ezert en nem is itelem el. Annak konnyu elitelni, aki mar kinott abbol a korbol, igy ot mar nem erinti meg. Ez a Justin Bieber meg kb. 7-13 eves lanyoknak valo zenet jatszik, tehat persze, hogy vannak kivetelek mar a te korodban es igy 13 evesen mar nem erint meg. Nem egyformak az emberek. De mindig felmagasztalnak valaki ujat, aztan annyi. 5 ev mulva mar sehol sem lesz JB, ahol a Jonas Brothers meg Hannah Montana sem. Minden generacionak meg vannak a maga sztarjai. Mondhatnam, hogy a mostaniak rosszabbak, mint a mieink voltak, de ez szubjektiv, hisz ha ma lennek tini, talan mashogy gondolkodnek.
2010. nov. 6. 23:59
 35/49 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy tényleg kinőttem ebből a JB-s korból,de van msn-en egy csaj 15 éves és ilyen h*lye,az a képe,az a neve,az a kiirása hogy de szeretem Justinkát atyám röhejes egy 15 éves lánytól
2010. nov. 7. 10:41
 36/49 anonim ***** válasza:

ááá.. jobb dolgod nincs?

Justin Bieber igenis jó, és az is lesz(L)

És jó hangja van ..! Azt a számát is amit belinkeltél....miért nem jó? Sztm egyik LEGJOBB!

Csak ennyit akartam.

13/L

2010. nov. 7. 10:50
 37/49 anonim ***** válasza:
pedig justin néhány számából készült pár death metal cover, azok szerintem egész tűrhetők :D
2010. nov. 7. 12:08
 38/49 A kérdező kommentje:
:D Bocsi a fanoktól :) Amúgy utolsó előtti: Te még épp abban a korban vagy.. De egy 15 éves csaj?
2010. nov. 7. 14:03
 39/49 anonim ***** válasza:

Egy 15 éves is szeretheti...

Látom sok időd van

2010. nov. 7. 16:45
 40/49 anonim ***** válasza:

Nálunk a fiúk JB-znek. T-T Már kész agyrém, áááá.

11/L

2010. nov. 7. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!