Csak én kapok agy bajt az ilyen tini lányoktól?
Akiknek más nincs is facebookon hogy Justin bieber de helyes meg cuki pofa..
Úram-atyám én az ilyen lányokat utálom...
Az a justin bieber is csak nyávog mint egy macska,aztán többre értékelik azt a kis b*zi gyereket mint pl: Zámbó Jimit vagy akár ki mást...
13L
UTOLSÓ ....
tényleg , jó a meglátásod ...
zábó jimmyt én sem kedvelem ... (2. v.)
"Igen,én is utálom az ilyeneket.Viszont a kérdésedből süt,hogy te valamilyen szinten irigyled ezeket a lányokat....vagy mert szebbek nálad,vagy mert többen szeretik őket,vagy akármi miatt.Attól,hogy te nem bírod őket,nincs jogod kritizálni így.És ha ezek a lányok helyesebben írnak mint te,akkor még van is miért irigyelned őket."
Miért, nem írok helyesen?? Van olyan program a gépen hogy aláhúzza ha rosszul írom le a szót/mondatot..
Vagy ha az utolsó kommentre gondolsz akkor inkább összességébe nézd meg oké?? Köszi
Nem vagyok irigy,igazból én nem a szépséget szoktam irigyelni hanem a tehetséget...
Csak hogy ezek a justin,zack meg ezek a pop sztárocskák nem is tehetségesek..
Ha a hangjuk jók is,az csak azért van mert van olyan program mint a (photoshop)csak ott a hangot kicsit megszépítik...
Amúgy köszönöm hogy válaszoltál
Meg mindenki másnak,mindenkit felpontoztam:)
Na itt vagyok én aki megszakítja a láncreakciót mivel én imádom Justin Biebert. Tetszik a hangja, jó ruhái vannak és még helyes is! Nem azért vagyok itt hogy bárkit is megpróbáljak meggyőzni róla hogy szeretni kell Justint. Eszemben sincs! Mindenki azt szeret amit akar és senkit nem szabad lenézni azért amit szeret! Én nem szeretem Zámbó Jimmyt se a többi régi sztárt. Ma már David Guettára, Lady Gagára meg a tuc-tucra rázzák magukat a tinik. Én is ezt teszem! Kövezzetek meg érte ha akartok de attól én még nem fogom a nagyanyáink korabeli zenét hallgatni. Ezzel nem szidok senkit aki ezt hallgatja, ha tetszik valakinek hát hallgassa! De az ilyen a mai sztárokat és az értük rajongó tiniket szidó kérdésektől kiméljetek!
L/14
Figyelj utolsó:
Engem nem érdekel az ha pl: te nem szereted azt amit régen szerettek,de az az utolsó mondat hogy az ilyen kérdésektől kiméljenek..
Kérdem én valaki kényszerített hogy ide írj?? Ki írtam egy kérdést és véleményt vártam..
Nem háborodtam fel amit írtál.. Csak az utolsó mondat fura,ez egy oldal ahova ha kiírok egy kérdést akkor majd te eldöntöd hogy írsz-e ide vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!