Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én kapok agy bajt az...

Csak én kapok agy bajt az ilyen tini lányoktól?

Figyelt kérdés

Akiknek más nincs is facebookon hogy Justin bieber de helyes meg cuki pofa..

Úram-atyám én az ilyen lányokat utálom...

Az a justin bieber is csak nyávog mint egy macska,aztán többre értékelik azt a kis b*zi gyereket mint pl: Zámbó Jimit vagy akár ki mást...

13L

2010. nov. 2. 12:34
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

"De az ilyen a mai sztárokat és az értük rajongó tiniket szidó kérdésektől kiméljetek! "

Erre gondoltam

2010. nov. 3. 12:05
 22/49 anonim ***** válasza:

figyelj.ne Justin Bieber-t szidd,mert az a gyerek egy bábu.nézd meg a régi klipjeit. tud ám énekelni rendesen,csak meg van neki "szabva",hogy milyen stílusban kell énekelnie.a másik meg,hogy részben azért lett ilyen híres mert,hogy magas a hangja.Michael Jackson-nak is magas volt a hangja és ő lett a pop királya.és ráadásul neki még felnőtt korában is olyan volt a hangja mint anno 1-2 éve JB-nek.

személy szerint én egyiket sem szeretem annyira.főleg JB-t nem,de ebben nem volt annyira igazad,ráadásul szerintem semmi közöd ahhoz,hogy ki mit ír a fb-jára és milyen zenét hallgat.engem is idegesít,de most mit csináljak? nem fognak miattam más zenét hallgatni ráadásul mindenki megy a divat után és nem nagyon szeretik a mai tinik a magyar zenét,főleg ha régi.

sajnálom,ebbe bele kell törődni...ez van,mindenki megy a tömeg után.

2010. nov. 3. 15:23
 23/49 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. nem klipek hanem saját felvételek.mielőtt "felfedezték".
2010. nov. 3. 15:29
 24/49 anonim ***** válasza:
annak a homárnak csak hónapjai vannak hátra és eltűnik a süllyesztőben szal sokat nem kell várni és a lánykák kijózanodnak de sajna csak időlegesen mert felfedeznek egy másik "olyat" és az lesz a kedvencük bár az ilyesféléket sokkal inkább lefedezni kellene
2010. nov. 3. 15:43
 25/49 anonim ***** válasza:

Én személy szerint szeretem Justin Biebert. De az ilyen videókat is értékelem:

http://www.youtube.com/watch?v=oQlMVIrD49A

Szóval semmi bajom a rajongással, csak akkor gáz ha már 40 vagy és Patiszon Róbertet szereted.. Én nem kapok az ilyenektől idegbajt, kivéve ha SP-t imádják mert oké, vannak jó számai, de egy bunkó seg*fej -.-

2010. nov. 3. 19:16
 26/49 anonim ***** válasza:

Presser Gábor, Charlie, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter... stb.

Zséda, Crystal, V-tech... stb.

Az ő a számuknak valahol még értelme is van. :) Ne értsétek félre, nem azt akarom mondani, hogy Justin Bieber-számainak nincs értelm (nem tudok angolul xD, deakkor is van értelme, lényege, tartalma, és szórakoztat is, bármennyire se kedvelem... )

Csak ezek a régebbi dalok, előadók, nemtudom. Egyenesen belefúrodtak az ember szívébe egy lágy dallammal, és nem hogy csak kellemes hallgatni őket, még az üzenet is érthető. Kár, hogy ők nem olyan felkapottak mostanság. :(

Amúgy, a válasz: igen, engem is zavar. De tudod, valaki bélyegeket gyűjt, ... :)

És ha nem vagy kíváncsi rá, nem kell nézni. Bármennyire is szúrja a szemedet. Sajnos nem tudsz mást tenni. :(

Amúgy, ha az osztálytársaid, ne aggódj, kifogják nőni! :D legalábbis a nagyrésze.:)

15L

2010. nov. 4. 00:38
 27/49 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés onnan jött hogy beszéltem 4 lánnyal arról beszéltek hogy JB milyen helyes én meg csak annyit mondtam nekik hogy "hát én azt a kis kukit nem bírom"

Én lettem a 1.számú közellenség,mert én többre tartom a Máté Pétert,mint te utolsó.. Én is nagyon szeretem Máté Pétert.. KIcsi gesztenyét... Mint a most befutott nyálgép,lány hajú/hangú JB-t

Ez a száma,az észbontó!! Múltkor apu bejött pont hallgattam mert mondták hallgatsam meg milyen jó... Mondom oké.. Kérdezi: "KI ez a kisgyerek??"

Na csak ennyi 16évesen Ő a sztár PFF

erre a számra gondoltam:

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2n vicc!! Milyen hangja van azta k*rva :D

2010. nov. 4. 10:17
 28/49 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki a 2.oldal utolsó kommentjét írta, természetesen a tiéden kívül kérdező:Az uccsó mondatot úgy értettem hogy nincs értelmük az ilyen kérdéseknek. Hiába írod ki és szidod azt aki nem azt szereti amit te attól még nem fog megváltozni a véleményük. Én is olvastam már idiótaságokat Justinról mégse szeretem kevésbé. Úgyhogy felőlem szidhatja bárki amíg habzani nem kezd a szája én ugyanúgy szeretni fogom JB-t és kész.
2010. nov. 5. 19:30
 29/49 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nem mondtam hogy ne szeressd de most szerinted az nem sok hogy olyan képe van kint,és majdnem elájul annyira be van izgulva XD Basszus de tényleg

2010. nov. 6. 21:15
 30/49 anonim ***** válasza:
minek foglalkozol te ilyesmikkel? lehet h zavarnak, de mindenkinek egyéni az izlése, attól még h te nem szereted Justin Biebert nem kell azokat utálni akik igen.
2010. nov. 6. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!