Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Semmit nem kell csinálnia?

Semmit nem kell csinálnia?

Figyelt kérdés
Akinek kamaszkoru gyereke van,16 /17evesre gondolok ,mit csinálnak egész nyáron?tényleg a mai világban ez a trend vagy normális,hogy ebben a korban csak csavargas/buli/délig alvás,semmi házi meló?Több ismerősömnel van hasonló korú fiú/lány,és elmondásuk szerint,ennyit csinálnak egész nyáron.Most nem akarok bezzeg az én időmben dumaval jönni,de tényleg,mi anno ebben a korban vagy mellettünk nyáron,vagy otthon minimum a házimunkat el kellett látni.Arrol nem is beszélve,hogy ami a szomszédban is folyik,3 kamasz mindennap zene, füves cigi amíg a szülők dolgoznak.Ez azért van mert a szülők nem adnak semmilyen feladatot?vagy a mai generációnak nem is lehet?nekem 2 eves meg a gyerekem ,de nem hinném ,hogy elturnem ezt a fajta életmódot.
aug. 16. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, én pont azt látom, hogy egyre több ilyen korú fiatal dolgozik. Ami egyrészt becsülendő, másrészt elszomorítónak is tartom: sokan azért teszik, hogy minél hamarabb leléphessenek a borzalmas szülőktől, illetve ilyen korban szerintem az a dolguk, hogy tanuljanak, megalapozzák a jövőjüket, dolgozni lesz még elég idejük később.
aug. 19. 00:54
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem lesz eleg idejuk dolgozni...en 16 eves koromtol dolgozom-akkor meg diakmunkan- ugyanugy mentem bulizni csak en utana nem haza mentem aludni, hanem a polcot toltottem a tescoban. Igazabol semmi szukseg nem volt arra, hogy dolgozzak, en akartam de borzasztoan banom, hogy ilyen koran kezdtem, 25 eves koromra mar a tokomtelevolt azzal, hogy van evi 20 nap szabadsagom aminek a felet a munkaltato elszorja itt ott egy-egy napokra es joesetben van egy hetem amikor elmehetek nyaralni es pihenni. Sokkal jobb lett volna ha a kamaszkoromat pihenessel toltom es kesobb erkezik el a munkahelyi kieges.

Az otthoni feladatok pedig, hat bizony nekem semmit se kellett csinalnom, de ne aggodj nem lettem eletkeptelen-megtanitott anyukam mindenre,de nem volt kotelezo csinalnom- 18 eves korom ota vezetem a sajat haztartasom, mostmar csaladom ugyhogy sikerult szerintem atadnia a dolgokat.

Lesz meg eleg idejuk a mokuskerekbe szenvedni a mai fiataloknak is ne aggodj.

aug. 19. 07:17
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Pihennek. Nyilván nem drogozás a normális. Én sem dolgoztam nyáron, pedig nem vagyok mai csirke és a fiam sem fog. A gyerekkor nem erre való. Dolgozik majd eleget életében.
aug. 20. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ahol én nőttem fel, ott diákmunka nem volt. LEgközelebb Bp-n, jó egyórára a lakhelyünktől, a tömegközlekedés meg kritikán aluli volt a napi 5 busszal :D
aug. 23. 13:43
 15/16 kutyuskaanyad69XD válasza:
54%
sajnálom a gyereked. :)
aug. 27. 22:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Miért?Mert nem drogos lusta ,csavargot nevelték belőle? Oké 😉
aug. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!