Ha kamasz fiú abban a tévhitben van, hogy a háztartás és jarulékai női munka és neki nem kell semmit csinálni, hogyan lehet vele megértetni, hogy nem így van?
Igen, attól hallja, aki elsőre eszetekbe juthat.
Nincs együtt élés, de most is ez van erősítve benne.
Pld mesélte neki, hogy indulás előtt porszivózott, de leszúrta, hogy miért dolgozik helyettem....vagy mikor telefonált, nem vette fel, mikor visszahívta, mondta, hogy bocs, vizes volt a kezem, mert mosogattam... mire mondta neki, hogy a lusta anyád csak ne ossza rád a saját feladataid, máskor ne hagyd magad palira venni
Azóta se csinál semmit és azt mondja, hogy ez az én dolgom.
Nem hisz nekem, azt mondja, csak lusta vagyok és ő nem fog nekem ugrálni.
Ha nem csinálok meg valamit örökre úgy marad, mert tényleg ez a véleménye. ( 14 éves)
Mesd el neki, hogy az apja is azért van egyedül, mert így gondolkodik.
Vagy kérdezd meg tőle, hogy mi lesz vele, ha egyedül fog élni, de ennek köszönhetően egy életképtelen senki lesz...
Jók az ötletek!
Tényleg bízz rá ferfimunkát, fúrjon fel egy képet vagy cipeltess vele valami nehezet. Rendezd át a lakást!
Az is jó, hogy nem mosol neki.
Amúgy ha próbálsz vele beszélgetni erről, mit mond?
Jó ervek, hogy majd mi lesz, ha egyesül kell laknia, meg hogy az apja is ezért van egyedül.
Van új háziasszonya.
Én semmit nem tudtam jól megcsinálni....
Azt mondja, hogy ezek női munkák és nem fogja megcsinálni, csak mert én lusta vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!