Mit gondolnál egy ilyen 17 éves lányról?
Tegnap is megkérdezted, csak máshogy. Miért foglalkoztat ez? Ismersz ilyet, te vagy az esetleg, vagy elméleti a kérdés?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Ismertem ilyeneket. Fiatalon, évekig volt 1 pasival, aztán az egyetemen szétrakatta magát a fél évfolyammal. Aki meg nem, az olyan 30 évesen, 2 gyerekkel maradt egyedül.
1 olyan kapcsolatot látok a környezetemben ami működik. Ott 16 volt a lány, 35+ a pasi. Az már vagy 30+ éve tart.
5!
Én is ismertem egy ilyen lányt. Osztálytársam volt. Általánosban, középiskolában 3.-ig együtt volt a fiú osztálytársával.
3.-ban szakított vele a csaj. A csaj azóta is egyedül van,most volt osztálytalálkozó. (41 éves vagyok...).
Tehet ha valaki pl lop csal hazudik de szűz akkor az becsületes ember??
Szerintem tévesen használod ezt a szót
1. Ki az a hülye, aki ruhában alszik?
2. Ha a srác is egy balfék (4 év kapcsolat után meg szerintem az...) és elvesz egy zsákbamacskát, nem jósolok nekik valami hosszú házasságot.
3. Ha meg igen is, akkor annak a hátterében valami komplexebb dolog lesz: aszexualitás, nyitott házasság, félrelépés, stb.
3. Nem tudja, hogy mi a becsületes jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!