Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok arról, ha ismerkednétek egy 17 éves sráccal akiről kiderülne hogy többször volt már prostinál?
Valamint egy 29 éves nővel folytatott nemrégiben szexkapcsolatot.
Kultúrált válaszokat légyszives, tényleg kíváncsi vagyok.
Ha csak "kiderülne" leszarnám. De ha ő ezt elmondja (esetleg még dicsekszik is vele) akkor lapát.
A szexkapcsolatot el tudom fogadni, nekem is volt. De a prostit nem.
Igazából tiszteletben tartom a véleményeteket. Mindenkinek ment a zöld!
Nem, semmiképp nem dicsekednék vele. Meg nem kényszerből mentem, hanem mert marhára fárasztó fűzni a nőket. Prostinál meg egy köszönés és kész. Btw ők is megkérdezték, hogy ennyi idősen hogyhogy igénybe veszek ilyen szolgáltatást. Nekik is elmondtam, hogy valamikor egyszerűen nincs kedvem beszélgetni a nőkkel csak azért hogy egyet zsákoljak. Főleg, ha kapcsolatot nem akarok kihasználni azokat a nőket akik meg azt akarnak azt végképp nem. Először inkább azért mentem, mert kíváncsi voltam mennyivel tudnak többet az ágyba mint az átlag nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!