Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Mit gondolnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondolnátok arról, ha ismerkednétek egy 17 éves sráccal akiről kiderülne hogy többször volt már prostinál?

Figyelt kérdés

Valamint egy 29 éves nővel folytatott nemrégiben szexkapcsolatot.

Kultúrált válaszokat légyszives, tényleg kíváncsi vagyok.

2022. máj. 8. 14:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%
Én igaz fiú vagyok, de nem tartom helyesnek, én sose fogom kipróbálni. Azt hogy neked ez bejön, az meg szerintem a te dolgod. Amúgy meg rendes srácnak tünsz, szóval a kötekedő kommentekkel ne is foglalkozz! :)
2022. máj. 9. 07:12
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok kedves kérdező! A tegnapi nap kamukérdésével ismét sikerült gyűlöletet szítani és ezzel együtt provokálni mindenkit. Valami élvezetes biztos van ebben, csak senki se tudja, hogy mi, ezért szeretnélek megkérni, hogy hagyj fel a provokáló kérdésekkel és válaszokkal, mert ez az oldal nem erre lett kitalálva!
2022. máj. 9. 07:40
 33/35 A kérdező kommentje:
Ez volt életem első kérdése az oldalon. És pár emberrel ellentétben nem provokáltam senkit. Úgy gondolom mindenkivel megpróbáltam kulturáltan beszélni. A kérdés nem kamu, és nem is értem mi benne olyan elképzelhetetlen számotokra.
2022. máj. 9. 10:10
 34/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem értek a prostikhoz, de elég betegnek tűnik, hogy van aki vállal 18 év alattit.

Amúgy ha kiderülne a pasiról, megszakítanám a kapcsolatot. Egy 17 éves gyerekről van szó, akinek annyira a szex körül forog minden, hogy prostikra költi a pénzét.

2022. máj. 9. 10:17
 35/35 A kérdező kommentje:
Ha tudták volna a korom nem biztos, hogy vállaltak volna. Volt aki megkérdezte elmúltam-e 18. Rá vágtam hogy persze aztán le volt zárva ez a része. Amúgy meg tudom érteni az álláspontot, neked is ment a zöld kéz.
2022. máj. 9. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!