Szülők! Ti mit gondolnátok ha az alig 17 éves lányotokat eljegyezné a barátja?
nálunk pont igy volt,ahogy írod.igaz én a lány voltam,nem az anya.akkor voltam 17,nem jártunk még 1 évs sem,mikor a férjem a szüleimtől megkérte a kezem,igaza hivatalos kézfogó 1 évvel utána volt kb. mivel a szüleim nagyon szerették,minden szó nélkül beleegyeztek.nem bánták meg,hogy akkor igent mondtak.pár nap múlva már 9 éve vagyunk együtt,és 3 éves házasok leszünk májusba 2 gyerekkel.a szüleim most is imádják a vejüket,és ez kölcsönös is persze.
én csak azt tudom tanácsolni,hogy mivel a lányod nem tud semmi az egészről.és neked esetleg aggájaid vannak,akkor kérd meg a fiut,hogy várjon még egy kicsit.
Ne aggódj, az eljegyzéssel tényleg semmi probléma nincs, mivel, ha valami miatt mégis rosszul alakul a kapcsolatuk, csak a gyűrűt kell lehúzni. Szerintem ez nem több, mint egy jelkép, hogy együtt vannak és komolyan szeretik egymást. A házassággal én is várnék a lányod helyében, az már más asztal...
Nagyot mosolyogtam a kérdéseden, mert engem is akkor jegyzett el az első komoly barátom, amikor 17 éves voltam, és ő 22, de ez már jó régen volt... Nem maradtunk együtt, pár hónapon belül megromlott az addig felhőtlennek tűnő kapcsolat. De utólag sem bántam meg, hogy akkor eljegyeztük egymást, mert semmi károm nem származott belőle, viszont egy szép emlék, akkor is, ha azóta mást szeretek.
nem értelek titeket... Tegnap az egyik kérdésnél, hogy a 15éves ott aludhat-e a párjánál háborogtatok, itt meg az alig 17éves lány eljegyzésével nincs problémátok, egy éve vannak együtt, az azt jelenti, hogy alig múlt 15, amikor összejöttek.
Azért, mert komolyan gondolja?
Honnan tudjátok, hogy a tegnapi 7hónapos kapcsolatból nem lesz semmi komoly? ott is lassan elérkezik az 1 év, simán megkérheti a kezét a srác.. Nem látok semmi különbséget az alig 16 és 15 éves lány között..
Gondoltam, hogy nem fogtok reagálni arra, amit írtam, csak akkor nem tudom a másik kérdésnél mért osztottátok annyira az észt. Ilyenkor látszik, hogy ti, akik annyira felnőttnek és felelősségteljesnek mondjátok magatokat, simán ellentmondtok magatoknak a válaszokkal..
Kérdező, bocsi az offért, csak kikívánkozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!