Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tudok tenni, miután...

Mit tudok tenni, miután mindent megtettem a lányomért, most mégis kiújulóban van az anorexiája megint?

Figyelt kérdés

Visszaköltözött hozzám, mert az apja igazságtalan volt vele es gonosz.

Pedig egy beteg kislány, aki mar kezelve volt pszichiatrian, anorexiával. Az apját nem erdekli, az se ha holnap meghal

Nem szabad stresszelni.

Itt nálam minden szeretetet megkap, éreztetem vele, hogy itt vagyok neki es rám számíthat.

Nincs testvére, nincs mostohapja akit kerülgessen.

Látom, hogy sovány megint, megkönnyítem a dolgát, ahol tudom, megvetem az ágyát, szedem a cuccait, főzök.

Ki is szolgalom, ha kell.

Sajnos azt látom, hogy a szeretetem szart se ér, süllyed vissza a betegsegbe.

Nem iszik mert az is hizlalja , hiaba magyarázom véresre a szám, hogy ez butaság!

Csak par kortyot iszik, ha enni kell ideges lesz, minenbe beleköt, meg h nem is sovany, a barataihoz kepest, meg a baratai sovanyak.

Semmi érv nem segít!

Gyümölcsöt beviszem neki, nem eszi meg, csoki, chips minden van a szobajaban!

A kezeleset a múltkor abbahagytak mert kezdett nőni a súlya, ezelőtt 2 évvel.

Sokat amúgysem segítették, csak mérték a súlyat, pszichológiai segítséget nem nagyon kapott, habar foglalkozott vele pszichológus

Nem akar megméretkezni előttem, nem akar segísteget!

17 éves

aug. 6. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha beszélsz a lányoddal, a hízás egy tabu szó. Hiába egészséges testsúlyba hízik, benne van a hízni szó, ami az anorexiások rémálna. Minden hízás és ennek a szinonímája tabu. Ahogy felhebb írtam, egy jó kifejezés az ideális testsúly elérése.
aug. 11. 23:02
 12/14 anonim válasza:

Ritka jo anyuka vagy! Kitartast nektek!

Hogy van?

aug. 25. 18:53
 13/14 anonim válasza:
En inkabb az emetofobia fele mennek el eloszor. Hogy az anorexiaja mogott nem all az. Az a lenyeg hogy fel enni az illeto mert fel nehogy hanyjon. Igy emiatt se eszik. Szorong is esetleg? Erdemes lenne elmenni ebbe az iranyba. Ha nem fel ezektol akkor ezt ki lehet pipalni. Akkor tenyleg testkepzavara van. Emetofobianal tudnek segiteni nekem 6 evig volt. Es emiatt nem ettem es vekony lettem.
aug. 25. 19:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ugyanúgy van 12 es. Vannak napok amikor normálisabban eszik reggelit mint ma is, evett 2 tükörtojást, csokit, aztan utana mar nem eszik másnapig.

Vagy eszik 1 nap jól utana meg par napig nem

aug. 25. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!