Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha bármit megváltoztathatnátok...

Ha bármit megváltoztathatnátok a világon mik lennének azok?

Figyelt kérdés

Főleg kamaszok véleményére lennék kíváncsi azért írtam ide a kérdést. Normális válaszokat várok nem olyanokat hogy pl: Kiirtanám az összes romát!

Köszönöm!

2010. nov. 1. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kábítószerekről sokkal jobban felvilágosítani a gyerekeket. Ne csak annyit tudjanak hogy káros. Azt is tudják hogy milyen szép, és milyen könnyen a rabjává válhatnak. Betiltanám az alkoholt. Létre hoznék egy olyan hálózatot ami megakadályozza a bűnözést. Mindenkit figyelnénk kamerákkal, nem lenne olyan ember akiről nem tudnánk hogy kicsoda és mit csinál éppen.

16/L

2010. nov. 1. 17:49
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
Halál a cigányokra! Aztán visszamennék az időben és megváltoztatnám a történelmet h ne legyen olyan szerencsétlen a magyar nép történelme és sorsa.
2010. nov. 1. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azt hogy senki ne legye beteg.

Az emberek normálisak legyenek ez alatt azt értem ne gyilkolásszák egymást stb.

Na és azért kicsit mindenki éljen jól: money ;)

2010. nov. 2. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
eltörölném a homofóbiát.
2010. nov. 6. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!