Teljesen normális. De ettől ti miért nem mehettek el programra?
2024. jún. 29. 13:36
12/40 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy mi ettől nem mehetünk el programra? Mi elmehetunk nélküle. De vele közös programokat nem tudunk.
2024. jún. 29. 13:44
13/40 A kérdező kommentje:
Ő mondta egyébként hogy strandra szeretne menni hétvégén. 🙂 Meg azt is, hogy délelőtt. Igaz, nem beszéltük meg hogy szombaton vagy vasárnap szerette e volna. Így marad a holnap. Feltéve ha felkel.
2024. jún. 29. 13:46
14/40 anonim válasza:
Meddig van fent? Ha közel hajnalig, nem csoda.
2024. jún. 29. 13:50
15/40 A kérdező kommentje:
Hát egyig kettőig tuti. Cseveg a barátnőivel, olvas, zenét hallgat, filmet néz (nyelvvizsgara készül és amiatt is).
2024. jún. 29. 13:53
16/40 anonim válasza:
Leazavazhattok, de nálunk ezt már nem engedjük. Hajnalig gépezett a 2 nagy és délután keltek. A férjem beállította a netet, hogy éjfélkor kapcsoljon le. Az éjszaka alvásra való. Másnap ha sokáig alszanak, akkor elment a nap fele. A férjem 2 műszakos és akkor csak 2 hetente találkoznának. Programokra jönni akartak mindig, de olyan fáradtak voltak, hogy nem tudták élvezni. Ilyenkor az étkezések is kimaradtak a gyerekeknek. A legnagyobbnak betegség miatt muszáj figyelni az étkezésre, gyógyszerekre és amiatt se hagyhatjuk. Nálunk van 2 kicsi is, akik reggel időben kelnek és mennek rögtön a nagyokhoz (a kicsik nem értik miért alszanak sokáig).
2024. jún. 29. 14:05
17/40 A kérdező kommentje:
Nem szavazunk le, pont ezen gondolkoztam én is. Egyébként 5 perce jött ki a lányom a szobájából. Elment több mint fél nap. Ami ma nem baj. Meg általában nem baj, csak azt nem szeretném, hogy ilyen "eltolódott" időhöz szokjon hozzá aztán.
2024. jún. 29. 14:12
18/40 anonim válasza:
Nekem a rekordom a 2 óra volt ébredésre.
Teljesen normális. Ha programot szerveztek előre beszéljétek meg, állítson ébresztőt stb. De ha olyan a program ami nem érdekli akkor nyilván nem fogja megerőltetni magát, akkor nem is kell vinni. Kérdezzétek meg mihez lenne kedve.
2024. jún. 29. 14:17
19/40 anonim válasza:
16-os vagyok.
Ezek szerint senkinél soha semmit nem kell egy nagyobb gyereknek segíteni? Ezt sem tartom normálisnak, hogy csak vannak egész szünetben. Nálunk a 2 nagy 14 és 18 éves. Feladatot kell nekik adni szerintem, nem szólhat az egész szünet a netezésről és alvásról.
2024. jún. 29. 14:26
20/40 A kérdező kommentje:
Van feladata, persze. Délután mos, tereget, beszed. Ha épp úgy van, elmegy a Lidlibe, bevásárol a nagymamájanak. Segít is neki például takarítani, kertet gondozni.
Azon kívül a második nyelvvizsgajara készül. Szóval azért nem "léha" a létezése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!