Kamasz lányod meddig alszik szünetben?
Enyém 16 éves, és még mindig alszik... Egyszerűen nem tudunk programot tervezni hétvégén és nyári szünetben, mert egyig, kettőig alszik.
Sajnos bagoly típus. Ha iskola van akkor nincs probléma,. ez csak ilyenkor van.
Az apja sokszor felkelti délelőtt 11 körül, amikor mennénk valahova.
Ez mennyire "normális", hogy ennyit alszik?
Bagoly típus + nyári szünet van!
Miért kellene hajnalban kelnie?? Hagyjad már szerencsétlent pihenni, pár év múlva míg él nem fogja magát kialudni.
Normális, hagyjátok békén.
Én is szerettem hétvégén meg nyári szünetben sokáig aludni. Apám állandóan pampogott és haragudott miatta, mert hogy elmehetnék helyette dolgozni is... Nem voltunk rászorulva kicsit sem. Minden nap 5:30-kor keltem, hogy beérjek az iskolába, de éppen csak kiugrottam az ágyból, már mehettem is a vonatra. Míg más azt tervezte, hogy hova megy bulizni hétvégente, én örültem, hogy alhattam. Ha hétvégén megébredtem 5:30-kor és rájöttem, hogy hétvége van és még alhatok, én voltam a világ legboldogabb embere.
Na jól van, akkor nem izgatom magam rajta annyit. 🙂
Barátainknak is ennyi idős lánya van, és ők például már hazafele tartanak a strandolásbol. Csak emiatt jött ki a kérdés belőlem.
Ameddig akar. Ebben a rohadt hőségben amúgy se nagyon lehet mit csinálni. Ha az ember nem a strandon van, akkor kint árnyékban se jó. Majd este hűl a levegő, ő is aktivizálódik, ez logikus. Ha ő jól érzi magát, nincs gond.
Augusztus második felében viszont nem árt, ha már lassan visszaszokik nappali életmódra. Ha jön a suli, addigra rendezőjön vissza normálisra a bioritmusa, mert a hirtelen váltás nem leez kellemes, de nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!