Rossz anya vagyok ha megengedtem a 13 éves gyerekemnek hogy befesse a haját?
Nem.
Viszont én a helyedben megnézném az iskolája házirendjét, hogy nem tiltja-e. Persze, most kezdődik a nyár, de kitudja, hogy mennyire tartós a festés, és mi lesz sszeptemberben, de nehogy meglepi érjen titeket... Nálunk az általános iskolába eléggé szigorú a hajviselet... Ki tudja, hogy a középiskolában(gondolom már oda fog járni) mennyire veszik szigorúan.
Szörnyű anya vagy, ezekből a gyerekekből lesznek a drogos pedofil semmirekellők! Nézd csak meg a bizijét, reggelre minden jegye 1-essé fog alakulni.
Ja nem. Hadd fesse be, semmi baja nem lesz tőle. A legrosszabb ami történhet, hogy le kell vágni.
Nem hiszem, hogy valaki ettől rossz anya.
Az én lányom 16 éves. A festést nem engedem neki, mégpedig azért nem, mert a gyönyörű sötétszőke haját akarja feketére festeni. Nem, ezt nem engedem meg neki.
Kompromisszumot kötöttünk, hajszinezo lett belőle, közepbarna, ami 14 mosás után elvileg lekopik.
5
Szóval a fosszínű haját akarja átfesteni gyönyörű feketére, te meg nem engeded...
2-essel egyet értek, egy ismerős gyereke miatt választás elé került a család, hogy vagy a haja lesz másnapra eredeti színében, vagy keresnek másik iskolát (egyházi fenntartású amúgy). A haj lett visszafestve.
De egyébként a szinező tényleg jobb, mert akkor ki tudja próbálni, hogy tényleg tetszene-e neki, akár több félét is a nyáron :)
Másfelől az egyik barátnőm olyan szerencsétlenül választott először festéket, hogy csomókban hullott tőle a haja, és bár a fodrász helyre tudta pofozni, de sosem lett olyan dús és vastag, mint előtte.
Egyébként nem, nem vagy rossz anya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!