Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehet rávezetni a dezodor...

Hogy lehet rávezetni a dezodor használatára és a délutáni zuhanyzásra? Izzad és büdös, nagyon. Elég kellemetlen, ráadásul csúfolhatják emiatt...

Figyelt kérdés
12 éves, lány
jún. 6. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Próbálj vele beszélni óvatosan, udvariasan erről.
jún. 6. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem rávezetni kell,hanem meg kell neki mondani,hogy a hormonrobbanás miatt izzadékony,és büdös, ezért rendesen kell tisztálkodni,mikor van rá lehetőség délután is,és lehet használni különböző dezodorokat is.Nem utazgatni kell ilyesmire,hanem őszintén megbeszélni.
jún. 6. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
*utalgatni
jún. 6. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Szia!Hát ha saját gyermekedről van szó egyszerűen beszéld meg vele,hogy kezd kamaszodni beindultak a hormonok ami arra is kihat, hogy megjelenik a testszag és ilyenkor fontos, hogy ha szükséges többször zuhanyozzunk és használjunk izzadásgátlót.Én legalábbis így csináltam a 2 kamasz fiammal és semmi gond nem volt belőle.
jún. 6. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
vegyél különböző fajta dezodorokat és hintőport, az se árt, hadd próbálja végig.
jún. 6. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

A saját gyereked?

Nézd Kati, vettem neked ilyen dezodor, én nagyon szeretem, gondoltam neked is tetszik. Vagy menjünk el venni másikat, amit te választasz ki? Nézhetünk valami egyszerűbb parfümöt is neked, meg esetleg új tusfurdot is. Most, hogy melegebb van, délután is lezuhanyozhatsz ám, hogy felfrissulj

jún. 6. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Vannak akiket felnőtt korban sem lehet, annyira nincsen igénye rá. Inkább szagolja mindenki a büdöset ami körül lengi.
jún. 6. 17:53
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Az enyém 10 éves és ilyen, főleg a lába te jézusmária! Tisztában van vele ő is, így magától használja, pláne, hogy a barátnői is használnak dezodort, az elején ő kérte, hogy vegyünk
jún. 6. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te a szülő vagy, ugye???

Én nem győzöm mondani a lányomnak, de nem akarja felfogni, legtöbbször szólnom kell miatta. Egyáltalán nem érdekli. Van több féle illatú, márkájú tusfürdője, kölnije, izzadásgátlója. Mindegyik több illatban, más-más márka.

jún. 6. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Nekem fiam van, de simán szólok, hogy fiam zuhanyozz le és cserélj pólót mielőtt elindulsz, mert izzadtságszagod van. Pont. Nem rávezetni kell, hanem rászólni.
jún. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!