Dpo 13-on délutáni 10-es (early predictor) teszt negatív... Lehet szerintetek még ebből baba?
Addig is itt az enyém, elég halvány, időn belül jött ki, de inkább még nem élem bele magam.
Ne engedd el, amíg meg nem jön ! Nekem egy hét után lett pozitív😊
Drukkolok!♥️
Köszönöm, aranyos vagy ❤️
Ugyan ez a teszt? Lehetséges, hogy annyival később volt az ovud, nem? Én mindig érzem, sajnos így a "ne feszüljünk rá" meg az "akkor legyetek együtt amikor jól esik" dolgok sosem működnek....sokszor úgy vagyok vele, bár ne érezném és akkor nem hülyülnék meg a 14. napra...
Nekem egyszer volt egy nap pecsételésem, az valószínű beágyazódás féle lehetett, azért írom így, mert utána pozitív lett a tesztem, de csak halványan és nem erősödött, hanem gyengült, aztán megjött, ami 8 napig tartott. Azt hiszem a 12.dpo körül volt a pecsételés, rá egy hétre a vérzés.
Egyébként mivel most 100% az ovum tüszőrepesztő+uh miatt, így a 13.dpo negatívat részemről teljesen biztosnak tekinthettem mindkétszer sajnos.
De olvastam kivételekről, főleg hogy "csak" a jelekből gondolod, hogy mikor volt ovud. Azért szorítok, hogy akár most sikerüljön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!