Dpo 13-on délutáni 10-es (early predictor) teszt negatív... Lehet szerintetek még ebből baba?
Nekem 12.dpo teljesen negatív volt a tesztem és 13.dpo halvány pozi ☺️
14.dpo már szépen erősödött ☺️
Szóval amíg nem jön meg ne add fel 😉
Hàt èn mindkettő esetre jò példa vagyok.
Tavaly màrciusban 13.dpo-n mèg full negatìv volt a tesztem, 14.napon lett a reggeli halvány pozitìv. Sajnos ott missed ab lett a 12.hèten.
Novemberben ùjra pròbàlkoztunk, 10.dpo-n már halvány pozitìv lett a teszt. Szòval mèg bàrmi lehet nálad is. Drukkolok. :)
Nagyon sajnálom kérdező, szurkolok neked, hogy a következő sikeres legyen.🥰 Szedsz esetleg plusszba valami vitamint, táplálékkiegészítőt segítségnek? Szoktál sportolni valamit? Ha esetleg nem ezek mindenképpen nagyon sokat tudnak segíteni a sikerben.
Én nekem nem múlnak a terhes tünetek továbbra sem... nagyon fura mert azt hittem ahogy telnek a napok enyhülni fognak de most még erősebbek lettek. Jövő héten menni kell vissza dokihoz.
Köszönöm...bár most nagyon szkeptikus vagyok.
Az a helyzet, hogy nincs jelentős túlsúlyom (kB 5-10kg), sportolok, full szabályos a ciklusom, nem igazán érzek PMS tüneteket, szedem a LadeevitE-t... mégsem esek teherbe....Az összes dohányzó meg túlsúlyos barátnőm elsőre (szószerint!) terhes lett.... szóval nem hiszek én itt már semmi ilyesmiben 😀
11 vagyok. nekem az előző várandósság előtt egy nőgyógyász azt mondta, amíg nem fogyok 20 kg-t (oké, 10-et jogosnak is éreztem) addig nem leszek terhes. 2 héttel később ovukor teherbe is estem szépen, pedig nem hogy 20, de még 2 kg-t sem fogytam az biztos :D
az egészséges életmód és a testmozgás megkönnyíti akár a várandósságot is és hidd el, biztosan jót teszel a hamarosan a pocakodba kerülő kisbabádnak azzal, hogy figyelsz az egészségedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!