Hányadik dpon mutatta ki a teszt délutáni-esti vizeletből a terhességet?
Figyelt kérdés
márc. 30. 20:52
1/8 anonim válasza:
2 napja késett, amikor este teszteltem, és pozitív lett.
2/8 anonim válasza:
Két napos késésnél délután csináltam elsőnek,erős pozitív lett,rá sokat vártunk úgyhogy biztosra akartam menni. A másodiknál is ugyanígy kivártam egy két napos késést és akkor,ott is valahogy délután,estefele jött a tesztelés.:D
4/8 anonim válasza:
Nekem a 10. dpo-n lett pozitív a délutániból egy sima x-epile teszt.
5/8 anonim válasza:
Vilt kétszer hogy 8 dpo, de általában 9 dpon, 2 óra pisi szünet ivás nélkül nekem ugyan olyan tesztet produkált mint a reggeli első
6/8 anonim válasza:
Nem csináltam délután tesztet, ki lehet bírni reggelig, ha már 14. dpo-ig nem bírja az ember..
Reggel 11.dpo-n pozitív volt.
7/8 anonim válasza:
10.dpo olcsó 10es teszt este szellemcsikos (pozitív)
11.dpo predi reggel egyértelműen pozitív
8/8 anonim válasza:
10.dpo-n nagyon halvànyan màr pozitìv volt reggeliből , 11.dpo-n dèlutàni màr erősebb pozitìv volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!