Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt most miért csinálják?

Ezt most miért csinálják?

Figyelt kérdés

az elején kezdem. szal mint minden városi iskolában van egy diákrendszer aminek a tetején a főmenő áll. erről a főmenőről azt kell, tudni, hogy amit ő mond az a divat saját helyet foglalnak neki, a társai rendszeresen hoznak neki ingyen kaját ás innivalót. na a lényeg: tegnap a barátnőmmel mentünk a folyosón és már indultunk volna haza amikor ez a főmenő meg a társai velünk szemben jöttek. főmenő úrfi elég rendesen rácsapott a barátnőm fenekére, mire én megomndtam, hogy álljon le. ő persze jólnevelt módon közölte, hogy kapjam be a nemi szervét és ne szóljak be. rendben továbbmentük nem is foglalkoztunk vele. ő jött utánuk és belémkötött és kihívott. ott helyben egymásnak estünk és (hála a 7 éve tanult judonak amire apám véletlenül iratott be) gyorsan lerendeztem mire neki csak egy vérző orr maradt. ez volt tegnap. ma amikor iskolába mentem teljesen ledöbbentem. a főmenő sehol, de a haverjai már jöttek. na ekkor féltem csak igazán, de bosszú helyett közölték, hogy foglaltak nekem helyet és ebben a pillanatban a kezembe nyomtak egy fahéjas csigát és fél liter ice teát. mennék fel az osztályba letenni a cuccaimat, de az egyikük kivette a kezemből a táskámat és felvitte a helyemre. suli után szállok fel a buszra, de sajna otthon maradt a bérletem, de a főmenő egyik haverja fizette az utamat.

bocs, hogy hosszú, de szeretek részletezni.

2010. okt. 29. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Mert mar Te lettel a fomeno es teged fognak utalni sokan....

kiveve ha nem leszel Te is tusko.

En drukkolok, mert eddig csak bunko fomenok voltak :P

legeyl Te az elso jofej!!

2010. okt. 29. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Azaz, legyél Jófej Főmenő :D
2010. okt. 29. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Na, a csigat legalabb add oda a faternak halabol a judo-orakert... :)
2010. okt. 29. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Mekkora csicskák,így kiszolgálni valakit....Majd ha már a segged akarják kinyalni azt ne hagyd....

Szánalmas kis nyálgépek ezek az emberek,nem érdemes velük barátkoznod,láthatod a "főmenőt" miután megverted egyből otthagyták,ha téged is megver valaki akkor te is le leszel szarva.

2010. okt. 29. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Most már te vagy a menő :D
2010. okt. 29. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
húú ilyet az állatkertben láttam utoljára :D
2010. okt. 29. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért apádnak vegyél egy milka csokit vagy valamit hála jeléjül ;) és ja.. te vagy a főmenő használd ki. jófej főmenő poszt :D
2010. okt. 30. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem baràtok hanem csicskàk akik nyaljàk a segged. Én haverokkal főmenő urfik vagyunk és majdnem mindenki bir minket mert mi is jofejek vagyunk velük pedig mi is rendesen szivathatnànk őket... De jò főmenőnek lenni használd ki de a barátaidat tartsd meg legyél velük jofej meg mindenkivel! De most nem tom h jol értelmeztem e de a csajod seggére ütott vagy te is làny vagy és a baràtnődére vagy fiu vagy és nem csajod baràtnődére? Ha csaj vagy akkor faszàn kicsaphattad ha nem akkor is de iràsbòl arra tippelek h csaj vagy! Az a lényeg ne legyél tuskò!
2010. nov. 4. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!