Ezt most miért csinálják?
az elején kezdem. szal mint minden városi iskolában van egy diákrendszer aminek a tetején a főmenő áll. erről a főmenőről azt kell, tudni, hogy amit ő mond az a divat saját helyet foglalnak neki, a társai rendszeresen hoznak neki ingyen kaját ás innivalót. na a lényeg: tegnap a barátnőmmel mentünk a folyosón és már indultunk volna haza amikor ez a főmenő meg a társai velünk szemben jöttek. főmenő úrfi elég rendesen rácsapott a barátnőm fenekére, mire én megomndtam, hogy álljon le. ő persze jólnevelt módon közölte, hogy kapjam be a nemi szervét és ne szóljak be. rendben továbbmentük nem is foglalkoztunk vele. ő jött utánuk és belémkötött és kihívott. ott helyben egymásnak estünk és (hála a 7 éve tanult judonak amire apám véletlenül iratott be) gyorsan lerendeztem mire neki csak egy vérző orr maradt. ez volt tegnap. ma amikor iskolába mentem teljesen ledöbbentem. a főmenő sehol, de a haverjai már jöttek. na ekkor féltem csak igazán, de bosszú helyett közölték, hogy foglaltak nekem helyet és ebben a pillanatban a kezembe nyomtak egy fahéjas csigát és fél liter ice teát. mennék fel az osztályba letenni a cuccaimat, de az egyikük kivette a kezemből a táskámat és felvitte a helyemre. suli után szállok fel a buszra, de sajna otthon maradt a bérletem, de a főmenő egyik haverja fizette az utamat.
bocs, hogy hosszú, de szeretek részletezni.
Mert mar Te lettel a fomeno es teged fognak utalni sokan....
kiveve ha nem leszel Te is tusko.
En drukkolok, mert eddig csak bunko fomenok voltak :P
legeyl Te az elso jofej!!
Mekkora csicskák,így kiszolgálni valakit....Majd ha már a segged akarják kinyalni azt ne hagyd....
Szánalmas kis nyálgépek ezek az emberek,nem érdemes velük barátkoznod,láthatod a "főmenőt" miután megverted egyből otthagyták,ha téged is megver valaki akkor te is le leszel szarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!