Mostanában hamar érnek a gyerekek. Tudom minden ember más de mégis mire lehet számítani? Lányotok mikor kezdett el menstruálni illetve hány évessen beszéltetek neki komolyabban a dologról? Most nem arra vagyok kíváncsi hogy 3évessen már ment utánnatok a wc-re és kérdezte és mondtatok neki valamit az ő szintjén.
Hát aki 8 évesen nemileg érett, az beteg. Nem túlkoros az az osztálytárs?
2024. máj. 18. 16:55
12/36 anonim válasza:
#12. A kérdés azzal a szóval indul, hogy "mostanában". Esetleg nézz utána a szótárban.
2024. máj. 18. 17:00
13/36 anonim válasza:
Nekem 9évesen
2024. máj. 18. 17:13
14/36 anonim válasza:
A nagylanyomnak 14 evesen. A kisebbnek 13 evesen 3x azota semmi(fel eve).
Ok mar ovisan is tudtak mi a mensi. Tisztaban voltak vele mire megjott nekik. Par apro technikai reszlet volt csak. En intimkelyhez hasznalok. Ok betetet. Meg kellett mutatni h kell rendesen betenni.
Mar 12 evesen volt naluk betet. Kis textil tasakban 3db.
2024. máj. 18. 18:37
15/36 anonim válasza:
Lànyomnak 11 évesen jött meg.Ö neki jött meg elöször az osztályban.
2024. máj. 18. 19:40
16/36 anonim válasza:
9 évesen, és érdemes minél előbb, főleg ha már bekerül olyan közösségbe ahol nagyobbak is vannak. 6-7 évesen már be lehet avatni ilyen dolgokba, nyilván te döntöd el, milyen nyelvezettel, meg milyen formában. Ha te jól kezeled, akkor ő is termeszetesen fogja.
2024. máj. 18. 20:07
17/36 anonim válasza:
Egy ovodast azert csak ne oktassunk mar a szexualis eletrol, jatszania kell neki nem ilyen marhasagokkal foglalkozni. Az is eleg baj hogy a 10evesek elrohogik az egeszet, erteni se ertenek hozza
2024. máj. 19. 07:16
18/36 anonim válasza:
#17. A menstruáció mióta szex?
2024. máj. 19. 07:39
19/36 anonim válasza:
17-es, miért kéne a szexuális életről oktatni? Annyi idősen pont elég, ha tudja, hogy a nőknek havonta van egy vérzésük. Pont. Mondjuk mivel az enyémek kérdeztek még, elmeséltem, hogy odabenn nő az ember méhében egy vastag réteg, olyasmi, mint egy paplan, hogy ha az ember babát várna, akkor legyen hová befészkelődnie, és ez a réteg távozik havonta, hogy új nőjön.
2024. máj. 19. 07:40
20/36 anonim válasza:
Most voltam a 8 évesemmel endokrinológián, mert elkezdett nőni a melle. Körberöhögtek, hogy 8 éves kortól normális ez, minek vittem el. Rákérdeztem, hogy akkor bármikor megjöhet neki. Igen. 8 éves kortól normális. Endokrinológia, kivizsgálás akkor kell, ha 6-7 évesen elkezdenek serdülni, ill. ha 16 éves korig nem jön meg.
Annak írtam, aki azt írta, hogy ha egy 8 évesnek megjön, az beteg. Ezek szerint ma ez már normális, tehát nem beteg. Nagyobbik lányom 13,5 és még csak fél éve nő a melle, még nem jött meg neki. Lehet egyszerre jön meg nekik, pedig 5 év van köztük. Durva. De ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!