Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Volt valaha valami gúny neved...

Volt valaha valami gúny neved az iskolában vagy valami beceneved? Ha igen, akkor mi?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 20:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%

Még általános 7. osztályában történt:

Elestem bicajjal,több helyen össze kellet varrni az arcomat és mindehol sebek voltak rajta.

Így lettem : Zombi!:DDD Először zavart de mostmár röhögök rajta.:D

16L

2010. nov. 6. 20:38
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Tetűfejű,Gólya,Terminátor,T-rex,Trikszreksz,Petőfi Beatrix(egy petőfi verset úgy át költöttem feleléskor hogy még rímelt is csak egy szó se volt az eredeti versből),
2010. nov. 10. 23:56
 23/26 anonim ***** válasza:
59%
Cica(bár az a legjobb haveromnak:)),dorcica,dorka,rottya,dórika,kisasszony,törpentyű,manó,törpe,kobold,mickey egér(mert jól utánozom a hangját),bébi,inges,vasalt(nemtudom miértx)),kacsa,eufrozina,lamb,csibe(ez a leggyakoribb).
2010. dec. 19. 23:01
 24/26 anonim ***** válasza:
picit duci vok :/ Pocok , Poci , ( nevemből eredően) Székelykáposzta naon nemszeretem őket esetleg még a pocok
2010. dec. 20. 19:29
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
A keresztnevem Gyula (sajnos:D) és ebből jött nekik a "Gyufa":D Egy ideig ez volt, aztán "Gyuszi-nyuszi", utána elkezdtem hízni, akkor lettem csak simán "Dagi":D
2012. szept. 29. 17:36
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nahacs mivel sok ideig nem tudtam kimondani a R betű és még most is egy kicsit furán mondom és ez nagyon bántó...
2012. nov. 14. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!